Filozofie

Filozofie

Lucrând împreună cu clienții noștri, le oferim cea mai bună soluție în realizarea acoperișului. Facem totul pentru ca CREATON să fie în continuare lider pe piața de acoperișuri din Europa, și ne oferim gama de produse sub un brand comercial uniform, sub numele de CREATON. Integrarea produselor Eternit a fost un moment important pentru noi toți. Rezultatul: gamă unică de produse pentru acoperișuri la un singur loc.

  • Suntem unici în oferirea soluțiilor complete chiar și pentru acoperișurile cu cele mai mici unghiuri de înclinare, încercăm să oferim cele mai bune soluții clienților noștri.
  • Datorită multilateralității noastre, gama noastră unică de produse asigură combinații și posibilități de proiectare infinite partenerilor noștri.
  • Ne gândim în structuri: elementele noastre de sistem universale sunt foarte avantajoase pentru cumpărători - sunt potrivite pentru aspectul complet al acoperișului, fie vorba despre soluții din ceramică sau beton.
  • Aducem inovații constant: datorită dezvoltărilor noastre inovative, avem efecte asupra inovării  și astfel contribuim în mod activ și la succesele partenerilor noștrii.
  • Totul pentru cumpărător: ne ajutăm partenerii cu cea mai variată echipă de agenți comerciali și consilieri, atribuind atenție specială dezvoltării și întăririi relațiilor personale.
  • Avem doar un singur scop: pe lângă cunoștințele lor profesionale considerabile, colegii noștri cred în puterea mărcii și pe aceasta o întărim împreună. Creăm valoare adăugată.
  • Facem totul astfel incat  CREATON să-și păstreze poziția de lider în acest concurs cu așteptări înalte sub toate aspectele.
Filozofie

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.