Inspirație și soluții

Inspirație și soluții

Căutați acoperișul potrivit?

Renovați sau construiți ceva nou, dar încă nu ați găsit soluția optimă? Lăsați gama variată CREATON să vă inspire! Descoperiți lumea acoperișurilor! Gama completa de produse CREATON – țigle ceramice, si tigle din beton- vă oferă soluții infinite pentru toate tipurile de acoperiș.

Ce acoperiș vi se potrivește? Cel modern, cel rustic sau mediteranean – indeferent dacă construiți o casă de lemn rustică sau o vilă modernă urbană sau o casă în stil mediteranean, CREATON vă oferă acoperișul perfect pentru toate situațiile, în calitate premium. Vizitați lumea referințelor noastre, și găsiți-vă stilul propriu!

Doriți ajutor pentru proiectare și execuție? Ați luat decizia despre tipul de acoperiș sau produs și doriți începerea proiectării acoperișului? Instrumentele profesionale gratis CREATON vă ușurează pregătirea pentru muncile de acoperiș extrem de mult.

Ce acoperiș vi se potrivește?

Ce acoperiș vi se potrivește?

Ce material pentru acoperiș vi se potrivește cel mai mult? Ce stil vă place Dumneavoastră? Lăsați-vă vrăjit de variatele stiluri și soluții pentru acoperișuri și găsiți acoperișul cel mai potrivit Dumneavoastră! ! 

Pentru partenerii noștri

Pentru partenerii noștri

Fie ca sunteti constructor, montator profesionist, inginer constructor sau agricultor, noi am adunat cele mai utile informații pentru toți.

Instrumente profesionale

Instrumente profesionale

Instrumentele gratis CREATON vă ușurează activitatea, proiectați-vă casa cu ajutorul instrumentului de planificare acoperișuri și fațade CREATON!

Sfaturi, trucuri și știri profesionale

Sfaturi, trucuri și știri profesionale

Sfaturi, știri și instrumente de ajutor practice, care ajută constructorii, montatorii, inginerii constructori, chiar și agricultorii.

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.