CREATON. Țiglă creată să dea tonul

CREATON. Țiglă creată să dea tonul

Acoperișul nu are doar funcția de protecție, este unul dintre cele mai definitive elemente ale aspectului clădirii. Gama variată de produse CREATON oferă nenumărate posibilități pentru design și, nu în ultimul rând, profesionism variat. Lucrând împreună cu cumpărătorii noștri,colaboram în continuu să vă asigurăm cât mai multe soluții pentru toate tipurile de clădiri.

În calitate de marcă de top, vă oferim o serie a soluțiilor unice: totul la un loc. Dorim să devenim experți în domeniul acoperișurilor, care pot să ofere clienților cea mai largă gamă de produse, fie vorba despre țigle ceramice sau țigle din beton. Gama noastră variată de produse, culori, suprafețe și accesorii oferă soluții reale CREATON pentru toate nevoile.

În acest fel devenim partenerii constructorilor de acoperișuri,montatorilor profesioniști, constructorilor și arhitecților, iar acoperișul devine coroana casei.

Convingeți-vă de calitatea CREATON: www.creaton.ro

Pentru noi nu există imposibilul în domeniul variațiilor pentru acoperiș. Materiale, forme și culori sunt disponibile într-o varietate neegalabilă, astfel asigurând o libertate infinită partenerilor noștri.

CREATON. Țiglă creată să dea tonul

CREATON. Țiglă creată să dea tonul

Gama de produse

CREATON va ofera o gama unica si variata de produse, formata din tigla ceramica si tigla din beton. Toate aceste produse includ si o gama variata de accesorii prezentate de catre o echipa profesionista de vanzari.