Acoperișul meu

AcoperișUl meu

În cazul renovării acoperișului, construcției unei case noi, alegerea materialului pentru acoperire este o decizie importantă. Nu doar pentru că este vorba de un articol semnificativ din punct de vedere material, ci și pentru că acoperișul ne protejează familia, valorile și poate defini aspectul casei noastre pentru zeci de ani.

Ce merită luat în considerare? Iată câteva idei!

Ce implică construcția unui acoperiș nou sau o renovare de acoperiș?

Ce implică construcția unui acoperiș nou sau o renovare de acoperiș?

Toate acoperișurile sunt diferite, deci toate construcțiile și renovările de acoperiș necesită calculații diferite. Analizați ce fel de aspecte trebuie să luați în considerare la construcția sau renovarea acoperișului Dvs.!

CREATON elementi krovnog sustava

Elemente de sistem de siguranta CREATON

O acoperire bună nu înseamnă tot. La proiectarea sau renovarea acoperișului, merită analizată utilizarea elementelor de sistem diferite, cu ajutorul cărora acoperișul intră în armonie și formează o unitate cu celelalte părți ale casei.

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.