Pentru montatorii de acoperișuri

Pentru montatorii de acoperișuri

Montatorii de acoperișuri nu pot fi surprinși la lucru: CREATON oferă calitate constantă, de încredere, cu ajutorul căreia executarea este simplă și rapidă de fiecare dată. Elementele programului de accesorii al companiei alcătuiesc un sistem rafinat, prin folosirea lor, acoperișul nu doar că va fi frumos, ci și perfect din punct de vedere tehnic.

De ce este CREATON o alegere avantajoasă?

 • Calitate impecabilă și durata lungă de viață: rezultatul materiilor prime folosite și tehnolgiei de fabricare moderne. Există soluții pentru toate tipurile de acoperiș: ceramică, beton, disponibile în nenumărate forme și culori.
 • CREATON este un sistem complet. Accesoriile sistemului CREATON asigură nu doar aspect plăcut, ci și un acoperiș perfect din punct de vedere tehnic.
 • Designul industrial, precizia de fabricație și dimensională, detaliile proiectate perfect, sistemul complet de accesorii asigură o instalare ușoară și rapidă.
 • Unele produse din această gamă sunt potrivite pentru realizarea acoperișurilor cu unghi foarte mic de înclinare (până la 7 grade).
 • Datorită sistemului de caneluri impecabil, unele produse CREATON pot fi împinse foarte ușor, asigurandu-se impermeabilitatea completă.
 • Produsele CREATON pot fi folosite nu doar pentru acoperirea clădirilor noi, ci și pentru renovarea clădirilor existente.
De ce este CREATON o alegere avantajoasă?
Fiți și Dumneavoastră partener CREATON!

Fiți și Dumneavoastră partener CREATON!

Profesioniștii sunt esențiali pentru un acoperiș perfect, iar CREATON le atribuie o atenție specială și numeroase avantaje. Fiți și Dumneavoastră montator partener CREATON!

Ce fel de avantaje înseamnă acest lucru pentru Dumneavoastră? 

 • puteți lucra cu sisteme de produse moderne și de calitate,
 • puteți cere ajutorul reprezentantilor noștri profesioniști, fie la crearea ofertei, calcularea cantităților, sau pe parcursul construcției, executării,
 • puteți obține noi cunoștințe prin instruiri adiționale periodice,
 • vă facilităm munca cu ajutorul broșurilor cu tehnologia aplicării și ghidurilor de montaj și instalare detaliate, disponibile online și offline.
 • din newsletter-ul nostru regulat, puteți afla noutățile, precum si promoțiile noastre,
 • profesioniștii care execută lucrări impecabile pot beneficia de avantajele sistemului de acoperire recomandat de către CREATON.

Ce oferă CREATON în Romania?

 • Cooperare pe termen lung prin Programul de Loialitate pentru montatori CREATON.

Fiți specialist în ACOPERIȘURI CREATON!

SUNTEȚI CURIOS CE FEL DE NOUTĂȚI AVEM? ADRESAȚI-VĂ ÎNTREBĂRILE!

Participați la formarea suplimentară compusă dintr-o parte teoretică și una practică, anul viitor, și învățați toate trucurile, cu ajutorul cărora puteți construi un acoperiș CREATON perfect!

Profesioniști din toate țările regiunii vin la Lenti, pentru formările anuale între ianuarie și mai, și în cadrul formărilor pot obține cunoștințe avansate despre gama de produse, soluțiile tehnice și serviciile CREATON. Cei care termină formarea de 2 zile, obțin o diplomă de absolvire și experiențe de neuitat.

Dacă doriți să participați la evenimentul ce vă oferă informații profesionale utile și posibilitatea noilor parteneriate, contactați consilierul profesional din zona Dvs. și întrebați despre oportunități!

Fiți specialist în ACOPERIȘURI CREATON!

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.