Ce implică construcția unui acoperiș nou sau o renovare de acoperiș?

Ce implică construcția unui acoperiș nou sau o renovare de acoperiș?

Avand la baza date despre structuria acoperișului, a materialului de acoperire și a nevoii de profesioniști, construirea unui acoperiș nou necesită calculatii aprofundate. Niciun acoperiș nu este ca celălalt, deci toate construcțiile și renovările de acoperiș necesită calculări separate, pentru ca constructorul să poată avea siguranță de proiectare completă. Pentru planificarea cheltuielilor sunt disponibile platforme on-line care sunt ușor de utilizat și pentru cei nepricepuți.

Factori de considerat

În cadrul construirii unui acoperiș nou, sau renovării, merită luați în considerare următorii factori: dimensiunea suprafeței acoperișului, necesitatea cantității de material de acoperire, izolația, demontarea și transportul materialelor vechi. În timpul proiectării precise a acoperișului trebuie considerate multe detalii mici: care este forma acoperișului pe care-l invelim – acoperiș stil cort, acoperiș triunghiular, acoperiș înclinat, etc. Materialul de acoperire să fie din ceramică sau beton? Sunt necesare produse speciale sau ajunge un produs din gama de bază CREATON? La calcularea cheltuielilor, trebuie considerate și accesoriile.

Cu planificare clara, utilizarea cantităților mai mari aduce profit pe termen lung și asigură și menținerea calității. În acest caz diferența între construcții noi și renovări este semnificativă. Nu uitați: o planificare aprofundată a cheltuielilor nu se limitează la construcția vizibilă a acoperișului, ci se extinde și asupra tuturor proceselor  aferente, cu o precizie cât se poate de mare. Conform complexității formei de acoperiș dorite, necesitatea pentru profesioniști este variată - este esențială cererea unei oferte de preț in prealabil, considerând lucrările eventuale. Montarea produselor CREATON împreună cu accesoriile de sistem CREATON asigură o alegere de materiale anticipativă și reduce și cheltuielile cu montatorii profesionisti.

Factori de considerat

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.