Pentru utilizatori agricoli

Pentru utilizatori agricoli

Un domeniu de utilizare important al produselor CREATON este agricultura. Produsele utilizate în acest domeniu trebuie să corăspundă unor cerințe și nevoi speciale.

 

Acoperiș ceramic modern și în agricultură

Acoperișurile ceramice pot fi utilizate și în cazul clădirilor agricole. Țiglele ceramice de dimensiuni mari CREATON sunt potrivite pentru acoperirea economică a acoperișurilor simple, mari. Aspectul lor unit, liniștitor va deveni o decorație pentru complexul agricol.

Produsele ceramice de format mic CREATON, cum sunt țiglele solzi variate, pot fi utilizate perfect pe post de material de acoperire în cazul fermelor de cai, pensiunilor cu teme ecvestre, cladirilor in scop turistic.

DE LA FORMELE TRADIȚIONALE LA ȚIGLELE MARI

DE LA FORMELE TRADIȚIONALE LA ȚIGLELE MARI

Materialul de acoperire caracteristic peisajului rural și clădirilor agricole este reprezentat de țiglele solzi ceramice tradiționale, care au o istorie de multe milenii. Pe lângă acestea, putem alege între numeroasele țigle mari și mega CREATON, la prețuri avantajoase, cu ajutorul cărora renovarea, sau chiar construcția acoperișului nou este rapidă și economică.

Dimensiuni tradiționale sau mega, suprafață de acoperiș ondulată sau netedă, dacă ne gândim la țigle ceramice, putem căuta între nenumărate culori, forme și suprafețe.

Și un uz aproape obișnuit în prezent: țiglele CREATON sunt adecvate pentru acoperirea acoperișurilor cu un unghi de înclinare de 10°, în cazul unor tipuri, chiar și de 7°, ceea ce este unic în Ungaria, și ceea ce este un unghi frecvent în cazul clădirilor agricole.

ECONOMISIREA ENERGIEI ȘI A BANILOR CU UN ACOPERIȘ MODERN

ECONOMISIREA ENERGIEI ȘI A BANILOR CU UN ACOPERIȘ MODERN

Cu renovarea structurii acoperișului, luând în considerare aspectele energetice, putem economisi mulți bani. Acoperișul aerisit în mod adecvat contribuie la reglementarea umidității interioare, și putem preveni pierderi de căldură de până la 20%. În plus, putem economisi și aerisirea necesară vara.

Nici durabilitatea acoperișului nu poate fi o problemă
Nu poate fi afectat de vreme, nu se poate polua ușor, nu poate fi afectat de ciuperci sau alte efecte dăunătoare, și desigur trebuie să-și păstreze culoarea pentru o durată lungă de timp. Toate aceste cerințe sunt îndeplinite de ceramica, un material folosit în construcții de mii de ani încoace. Iar țigla ceramică este întărită din punct de vedere al protecției împotriva efectelor mediului datorită angobei, materialului natural ce intră în țiglă în cadrul extruderii.

Acoperișurile construite cu țigle ceramice CREATON își păstrează frumusețea naturală și calitatea chiar și peste 50 de ani, dar durata lor de viață utilă este de aproximativ o sută de ani.

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.