Despre CREATON

Istoria CREATON

CREATON este un producător de țiglă ceramică cu o experiență de peste 130 de ani și membru al grupului francez TERREAL. Compania noastră are, de asemenea, zeci de ani de ex

Istoria companiei începe în 1884, în Bavaria, unde Alois Berchtold a pus bazele unei extrem de moderne fabrici de producţie pentru acea perioadă, ce capătă renume impecabil încă de la început.

După muncile de aproape o sută de ani, în 1992, prin contopirea companiilor Josef Berchtold GmbH și Ernst Ott GmbH se creează compania CREATON Berchtold & Ott.

Istoria CREATON
Creaton South-East Europe

Creaton South-East Europe

În 2004 primul pas al extinderii pe piața multinațională, prima fabrică CREATON își începe activitatea în orașul Lenti din Ungaria. în 2008 tot aici se construiește a doua fabrică a companiei.

în 2015, întreaga regiune sud-estică a Europei intră sub controlul companiei ungurești, încadrând următoarele țări: Cehia, Slovacia, România, Moldova, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Macedonia, Muntenegru și Kosovo.

Din 2017, gama produselor se completează cu materialele de acoperire din beton. Tot din același an, compania începe să comercializeze alaturi de tiglele ceramice pe cele din beton.

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.