De ce CREATON?

De ce CREATON?

Dacă alegeți dintre materialele de acoperire CREATON, sigur găsiți materialul de acoperire cel mai potrivit pentru casa, gustul și nevoile Dumneavoastră. Colegii noștri profesioniști, precum și ghidurile de proiectare și serviciile noastre profesioniste vă ajută  in luarea deciziei.

Dacă alegeți CREATON, alegeți frumusețe, calitate înaltă, garanție lungă și un acoperiș pentru multe generații. CREATON. Țiglă creată să dea tonul

Profesionism și fiabilitate

Profesionism și fiabilitate

CREATON este membru al grupului francez TERREAL prezent în peste 20 de țări și are mai mult de 150 de ani de experiență în producție. Incepand cu anul 2005, în Ungaria, cele două fabrici construite pe solul cel mai bun de argilă din țară, și dotate cu cele mai moderne tehnologii de cea mai înaltă calitate, au asigurat milioane de țigle pentru mii de clienți satisfăcuți. Cunoașteți filosofia, istoria CREATON, precum și politica sa de calitate, securitate în muncă, mediu și energetică.

Asistență și consultare profesională

Asistență și consultare profesională

Contactați consultantul profesionist CREATON dîn zona Dumneavoastră. Colegii noștri vă ajută în alegerea materialului de acoperire potrivit, stabilirea cantităților necesare, găsirea montatorului profesionist, și va răspund la orice întrebare tehnică, prin telefon sau e-mail!

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.