Pentru partenerii noștri

Pe lângă gama variată de produse, CREATON oferă recomandări practice, instrumente pentru ușurarea montajului, sfaturi tehnice, date tehnice și multe alte informații legate de acoperișuri. Fiți și Dumneavoastră constructor, montator profesionist, inginer constructor, arhitect sau activati in domeniul agricol, noi adunăm cele mai utile informații pentru toți. 

Pentru constructori

Pentru constructori

Construiți o casă nouă? Renovați? Vedeți ce avantaje, servicii și produse vă oferă CREATON!

Pentru montatori

Pentru montatori

Produs profesional pentru executare profesională! Aici puteți găsi informațiile cu ajutorul cărora puteți construi un acoperiș perfect!

Totul pentru arhitecti

Totul pentru arhitecti

Arhitectura este o muncă ce crează. Noi ajutăm creația cu produse de înaltă calitate și suport. Consultati posibilitățile oferite de CREATON!

Pentru utilizatori agricoli

Pentru utilizatori agricoli

Pe lângă caracterul său practic, o clădire agriculturală poate avea și un aspect estetic plăcut! Aici puteți cunoaște căror cerințe speciale trebuie să se adapteze și cum pot fi îndeplinite aceste cerințe cu ajutorul CREATON!

Instrumente utile

Sfaturi, trucuri și știri profesionale

Sfaturi, trucuri și știri profesionale

Sfaturi, știri și instrumente de ajutor practice, care ajută constructorii, montatorii, inginerii constructori, chiar și agricultorii.

Articole profesionale

Articole profesionale

Extindeți-vă cunoștințele, vizualizați articolele noastre profesionale despre țigle și realizarea acoperișurilor!

Instrumente profesionale

Instrumente profesionale

Proiectați-vă casa gratis cu ajutorul proiectantului de acoperișuri și fațade CREATON sau utilizați celelalte instrumente oferite  gratuit CREATON!

Gama de produse

Creaton vă pune la dispoziție o gamă largă, unică, de țigle ceramice, incluzând stilurile tradițional, modern și Mediteranean. Toate acestea, sunt însoțite de un sortiment bogat de accesorii, de o echipă competentă de experți, precum și de servicii de înaltă calitate.