Dă tonul unui an bun cu soluțiile CREATON!

2020 a fost un an aparte, plin de provocări nemaiîntâlnite, în absolut orice aspect al vieții noastre. Anul trecut ne-a învățat ceva esențial, cel mai important spațiu va rămâne mereu locul pe care îl numim acasă.

Noul an pleacă din start cu o plus de speranță. Evident că există necunoscute și incertitudini, dar este și un an în care putem da startul sau putem finaliza cele mai importante proiecte care țin de propriul cămin. Proiecte în care ne putem baza pe CREATON, garantul durabilității, calității totale și al aspectului deosebit.

Acoperișurile închise la culoare. Conferă un stil unic casei tale.

CREATON propune sisteme pentru acoperiș care pun casa în valoare din toate punctele de vedere. Acestea nu se regăsesc doar în zonele cu clădiri noi, acoperișurile închise la culoare fiind, de asemenea, populare pentru proiectele de renovare.

Fie negru, gri sau antracit, acest tip de acoperiș devine din ce în ce mai popular. Se adaptează oricărui stil arhitectural și nu este exclusiv destinat pentru vreo formă specifică a acoperișului, ținând cont de faptul că formele sub care se prezintă acesta sunt diverse, putând avea pante foarte abrupte, mai puțin abrupte sau înclinate la diferite unghiuri. În concluzie, orice lucru plăcut și fezabil din punct de vedere tehnic este permis.

Potrivite pentru fiecare stil arhitectural.

Acoperișul care folosește țiglă de culoare închisă se adaptează la modele foarte diferite. Un astfel de acoperiș poate completa aspectul unei clădiri de tipul casei de la țară, dar și al unei structuri moderne. 
Prin interacțiunea cu fațada, acoperișul își pune amprenta asupra aspectului general al unei case, conferindu-i un plus la capitolul estetic. Un acoperiș închis la culoare creează un contrast aparte cu fațadele din ipsos sau din cărămidă roșiatică.

O gamă largă de culori, de le gri la negru.

În portofoliul CREATON se regăsesc diverse modele de țiglă în culori închise. Cu MIKADO sau DOMINO, beneficiarul merge la sigur pentru o prezență unică, definită de un stil deosebit. Țiglele plate creează un aspect uniform al acoperișului. 

În funcție de model, CREATON oferă o gamă largă de culori închise. Paleta de culori variază de la negru mat până la un gri deschis. Clienții au, de asemenea, posibilități de proiectare atunci când vine vorba de suprafață: o țiglă engobată aduce un luciu moderat ca intensitate, în timp ce o țiglă glazurată asigură o reflexie a luminii semnificativ mai mare.

În general, cele mai importante criterii care stau la baza alegerii învelitorilor pentru acoperișuri sunt calitatea si durabilitatea, iar soluțiile de țiglă ceramică de la CREATON îndeplinesc la parametri optimi toate cerințele din punct de vedere al performanței. CREATON înseamnă în primul rând țigla ceramică  produsă la cele mai înalte standarde de calitate, o simbioză perfectă între tradiție și tehnologie modernă. La toate acestea, se adaugă un raport caracteristici-preț de neegalat, reconfirmând statutul de lider al CREATON din punct de vedere al calității pe piața din România și nu numai.

Alege ce e mai bun pentru casa ta! CREATON dă tonul și in 2021!