FUTURA. Acoperire de succes pentru viitor! Țiglă ceramică fabricată în Germania.

Fiecare casă are personalitatea, stilul și caracteristicile sale proprii care o fac unică. 
Mai mult, fiecare proprietar are propria sa viziune despre calitate, propriul său top al priorităților și preferințelor.

Cum poți să satisfaci toate aceste cerințe? 
Răspunsul CREATON este simplu: cea mai bună calitate a materiilor prime, îmbinarea tradiției și tehnologiei de ultimă oră precum și focusul pe durabilitate și sustenabilitate. Această rețetă a succesului este validată de cei peste 130 de ani de experiență pe multiple piețe, care anticipează un viitor la fel de consistent al mărcii CREATON.

Și fiindcă a venit vorba de viitor, vă vom prezenta o țiglă care dispune de o tehnologie avansată, perfect adaptată acoperișurilor plate cu înclinare de până la 7° cu membrană impermeabilă.

De bază în orice anotimp!

Vreme potrivnică? Cu țigla ceramică Futura, nu există nicio grijă în această privință, datorită suprapunerii fără rosturi care determină un comportament optim la curgere grație unei construcții tehnice de tip modern.

Unul dintre elementele care diferențiază țigla ceramică Futura este așa-numita „tehnică de labirint” cu cinci nervuri laterale special formate și deosebit de pronunțate împiedică pătrunderea apei pluviale chiar și în cazul rafalelor puternice de vânt. Țigla ceramică Futura dispune de un spațiu de deplasare deosebit de mare (29 mm per țiglă).

Ați remarcat culorile?

Partea estetică este, de asemenea, gândită exemplar. Materiile prime de înaltă calitate permit o gamă de 15 culori fascinante în patru variații catifelate de suprafață. Printre acestea, se regăsesc: roșu natur, roșu cupru angoba, roșu vin angoba, maron închis angoba, gri angoba, ardezie angoba sau negru mat angoba.

Fălțuirea, dirijarea apei și coeficientul de rezistență la scurgere deosebit de avantajos transformă FUTURA într-o țiglă extraordinară, adecvată atât pentru acoperișuri foarte plate, cât și foarte înclinate.

Tot ce îți poți dori (și) din punct de vedere tehnic

O țiglă modernă, actuală, gândită a fi „future-proof”, adaptată trend-urilor viitoare în materie de acoperișuri, Futura prezintă datele tehnice adaptate pentru o paletă largă de cerințe. Montatorii pot regăsi în Futura o soluție optimă pentru acoperișurile plate care dispun de o înclinare de până la 7°.

 

Un portofoliu complet de accesorii

Portofoliul de accesorii ale modelului Futura cuprinde produse pentru ventilare acoperiş şi elemente de străpungere, protecţie contra zăpezii, acces acoperiş şi instalaţii solare din metal, accesorii universale si elemente de protecție, etc

 

Ancorat în prezent, cu focus pe viitor

Pentru case cu personalitate, țigla ceramică Futura este alegerea potrivită, conferind un plus de modernism și unicitate. 
Mergi cu încredere pe rețeta calității, durabilității și siguranței de la CREATON.

O marcă ancorată în prezent și cu un focus important spre viitor, pentru care filozofia calității totale înseamnă satisfacția clientului pe termen lung.

Alege ce e mai bun pentru tine și pentru casa ta!

Mărime (aprox.)300 x 482 mm
Lăţime de acoperire min. aprox.235 mm
Lăţime de acoperire medie aprox.238 mm
Lăţime de acoperire max. (aprox)240 mm
Dist. min. şipci (aprox.)360 mm
Lungime acoperire medie aprox.374 mm
Dist. max. şipci (aprox.)388 mm
Necesar min. de ţigle (aprox.)10.8 buc/m²
Necesar mediu de ţigle (aprox.)11.3 buc/m²
Zidărie max. aprox.11.9 buc/m²
Greutate/unitate de produs - buc. (aprox.)4.3 Kg/buc
greutate per m² (aprox.)48.6 kg/m²
greutate per pallet (aprox.)1081 Kg
Buc. per mini-pack5 bucata
Buc per palet240 bucata