Titania. Când vrei sa ai un acoperiș rezistent și durabil ca titanul!

Titania. Când vrei sa ai un acoperiș rezistent și durabil ca titanul!

Prin definiție, titanul caracterizează elementul chimic, metal-argintiu, care se folosește la fabricarea de oțeluri speciale. Același termen definește acei oameni cu puteri și calități extraordinare, cu o rezistență și o putere ieșite din comun.

Aceste atribute au stat la baza conceperii, de către CREATON a țiglei ceramice de format mare TITANIA, o țiglă caracterizată de o rezistență excepțională la capriciile vremii și de o impermeabilitate deosebită. Unul din elementele care diferențiază țigla TITANIA în randul produselor similare ei este ușurința manevrării, o calitate unică printre țiglele ceramice de format mare și nu numai.

Atât flexibilitatea, cât și ușurința manevrării la montaj a țiglei ceramice TITANIA sunt consecința unei caracteristici unice în rândul segmentului de țiglă profilată: glisajul de cca 43 mm per placă, generat de falțul din capăt.

Mixul calităților TITANIA este completat de un preţ imbatabil pe metru pătrat, de un necesar de manoperă mult redus, de o manipulare rapidă, de o greutate redusă pe mp (trebuind menționat faptul că necesarul pe metrul pătrat poate fi acoperit, în cazul TITANIA cu 9,0 până la 10,1 bucăți de țiglă), toate rezultând și fiind completate de o remarcabilă uşurinţă în montaj, apreciată de specialiștii în învelitori ceramice.

TITANIA este o țiglă aparte în oferta de învelitori de suprafețe mari pentru acoperișuri, fiind adaptabilă oricărui tipar arhitectonic al casei, o țiglă care conferă rezistență, forță și protecție pentru orice tip de vreme. Este un produs care face cinste categoriei învelitorilor din ceramică de la CREATON. Calitatea germană marca CREATON este implementată în cazul tuturor tipurilor de țiglă ceramică, urmare a alegerii celei mai bune materii prime, potențată de un proces tehnologic de producție de cea mai înaltă clasă.

Pentru acoperișuri din țiglă ceramică durabile si de o calitate excepțională, contează pe TITANIA, o țiglă ceramică bine facută!