Țigla ceramică de format mare de la CREATON. Mizează pe beneficiile calității durabile!

Ne aflam într-o perioadă caracterizata de provocari extraordinare al caror impact e înca greu de estimat. Focusul pe stabilitate si durabilitate este mai accentuat ca niciodata. Prin urmare, toți specialiștii recomandă investițiile sustenabile, cu efecte benefice pe o perioadă îndelungată de timp. Un exemplu de investiție poate fi construirea unei case sau renovarea ei, folosind cele mai durabile soluții.

În privința calitații și durabilității, puține produse pot concura cu cele fabricate în Germania. De la autoturisme, electronice și electrocasnice și până la țigla ceramică sau medicamente, garanția “fabricat în Germania” reprezintă un reper de siguranță și fiabilitate. Referitor la țigla ceramică, MAGNUM îndeplinește cele mai exigente cerințe în materie de învelitori.

Modelul de țiglă ceramică MAGNUM oferă un raport preț/eficiență ridicat mai ales datorită dimensiunilor mari, de aproximativ 350x485 mm. Țigla ceramică MAGNUM este rezultatul unei combinații fără compromis între calitate și dimensiune, totul datorându-se tehnologiei premium folosite.

 

În topul beneficiilor menționate de cei care au ales țigla MAGNUM, se numără urmatoarele:

  • Rentabilitatea si flexibilitatea.  Dimensiunea mare conferă un raport calitate-pret extrem de avantajos. În plus, se pretează perfect caracteristicilor oricărui acoperiș cu o pantă între 10 si 90 grade.
  • Calitatea fără cusur și durabilitatea. Acestea se combină optim datorită tehnologiei Premium
  • Rolul în întregul ecosistem al casei. Suprapunere fără rosturi și comportament optim la curgere. Interblocarea reprezintă o inovație recentă la nivelul părților superioare și inferioare, facilitând un grad ridicat de protecție împotriva pătrunderii ploii. Aceasta determină un comportament optim al curgerii, un debit sigur al apei și o etanșeitate excepțională în această zonă. La toate acestea se adaugă un aspect unic, conferind personalitate întregului sistem.
  • Fixare optima și ventilare. Sistemul MAGNUM propune trei ciocuri stabile de agățare asigurând o prindere fixă și o ventilare fiabilă a asterelei
  • Rezistență și durabilitate. Fălțuirea, dirijarea apei și coeficientul de rezistență la scurgere deosebit de avantajos transformă MAGNUM într-o țiglă adecvată atât pentru acoperișuri foarte plate, cât și pentru cele foarte înclinate
  • Fiabilă indiferent de anotimp. „Tehnica de labirint” cu cinci nervuri laterale special formate și deosebit de pronunțate împiedică pătrunderea apei pluviale chiar și în caz de rafale puternice de vânt.

 

 

 

"Țigla de tip megaformat este preferată de un numar foarte mare de clienți din România pentru forma, designul special și diversitatea mare de culori disponibile.

Pe noi, ca montatori, modelul Magnum ne avantajează datorită montajului facil, rezistenței mare la rupere și spargere, toleranței mari la montaj, fiind potrivită pentru învelitori cu dimensiuni fixe.

În plus, este disponibilă cu o varietate mare de accesorii, ce ajută la realizarea unui acoperiș sigur, cu toate elementele necesare pentru ventilare, montaj panouri fotovoltaice, solare", a declarat Csibi Ferencz, montator autorizat de acoperișuri.

 

Mizezi pe durabilitate, investești sigur și bine!

Acum este momentul să profiți de reducerea la țigla ceramică MAGNUM. Mai mult decât atât, primești gratuit folia anticondens CREATON UNO și clemele anti-furtună! Timpul este limitat, iar stocul – la fel.

Ești interesat să afli mai multe detalii despre caracteristicile unice ale țiglei ceramice Magnum? Apelează cu încredere la Departamentul de consultanță CREATON pentru orice informații legate de portofoliul nostru de produse!