Țigla Ceramică Balance. Un echilibru perfect intre preț, calitate, durabilitate și aspect

Țigla Ceramică Balance. Un echilibru perfect intre preț, calitate, durabilitate și aspect

Noul normal ne-a adus într-o state permanentă de recalibrare a planurilor și a priorităților. În același timp, însă, ne-a făcut să alegem mai ușor lucrurile cu adevărat importante. Unul dintre ele este regândirea spațiului nostru cel mai intim, propria casă, singurul reper fix într-un an plin de provocări de tot felul.

Într-un an plin de incertitudini, un lucru este sigur: toamna nu e ca vara! Iar pentru ca anotimpurile reci să nu ne prindă nepregătiți, e bine să alegem o țiglă care îmbină funcționalitatea cu un raport preț-calitate extrem de favorabil.

 

Balance. Puncte forte

Balance este o țiglă perfect echilibrată din punct de vedere al formei și al rentabilității.

Formatul mare, XXL, conferă un avantaj major la capitolul rentabilitate. În același timp, Țigla Ceramică Balance dispune de o fălțuire pronunțată cu joc mare al lungimii de acoperire. Montajul facil este un alt aspect apreciat de specialiști, acesta realizându-se cu ajutorul a trei ciocuri stabile de agățare. Nervurile de susținere asigură rezistență statică îmbunătățită și evacuarea oricărei forme de apă de condens.

Ca un argument în plus al faptului că este țigla potrivită pentru vremea capricioasă, modelul de Țiglă Ceramică Balance prezintă așa-numita „tehnica de labirint” cu cinci nervuri laterale special formate și deosebit de pronunțate, care împiedică pătrunderea apei pluviale chiar și în caz de rafale puternice vânt.

 

Perfecțiunea stă in detaliile tehnice

Cu o mărime de aproximativ 323 x 502 mm, Balance are lungime acoperire medie de aproximativ 419 mm. Din punct de vedere al lățimii, cea de acoperire medie este de aproximativ 275 mm, la o lăţime de acoperire maximă (aprox) de 277 mm și o lăţime de acoperire minimă de aproximativ 274 mm. 
Distanța maximă dintre şipci este de circa 431 mm, în vreme de distanța minimă este de aproximativ 406 mm.

Se spune „bigger is better”, iar in cazul Balance zicala este cu atât mai adevărată cu cât conferă o rentabilitate optimă, datorită formatului mare și unei montări fără bătăi de cap. 
Toate în binecunoscutul standard de calitate CREATON.

 

Nu rata oferta specială!

Când o țiglă e bună, ea atrage atenția specialiștilor, care o recomandă clienților interesați de calitate si durabilitate. 
Dar cînd cea mai căutată țiglă are acum reduceri, atunci nu mai e timp de stat pe gânduri.

 

Pentru că acum ai reduceri la țigla ceramică Balance și la accesoriile CREATON!