Țigla ceramică BALANCE: echilibrul perfect din punct de vedere al formei și rentabilității

Specialiștii recomandă calitatea și durabilitatea atunci când vine vorba de alegerea țiglelor ceramice.

Modelul de Balance este unul dintre cele mai căutate modele de Țiglă Ceramică, oferind o serie de beneficii care o fac o opțiune excelentă pentru acoperișurile înclinate, asigurând durabilitate, eficiență și estetică.

Durabilitate și rezistență la intemperii

Datorită proceselor inovative și a materialelor de calitate folosite în fabricarea acesteia, precum și a tehnicii de labirint cu cele cinci nervuri laterale, țigla ceramică Balance este rezistentă la pătrunderea apei pluviale și a vântului puternic. 
Se asigură astfel o durată mare de viață a acoperișului și o protecție împotriva deteriorării cauzate de condițiile meteorologice extreme.

Eficiență la montaj

Montajul țiglei ceramice Balance este facilitat de cele două ciocuri stabile de agățare, ceea ce permite o instalare rapidă și precisă. Formatul său mare XXL permite acoperirea unei suprafețe mari cu un număr redus de țigle, reducând timpul necesar pentru montaj și costurile de manoperă.

Rentabilitate

Datorită formatului său mare și a fălțuirii pronunțate, țigla Balance oferă o rentabilitate crescută. Acest lucru se traduce în economii semnificative de materiale și manoperă pe termen lung, făcând-o o opțiune cost-eficientă pentru proprietarii de case și constructori.

Estetică și versatilitate

Țigla ceramică Balance prezintă un design modern și elegant, care se potrivește perfect cu diferite stiluri arhitecturale. Disponibilă într-o varietate de culori și finisaje, poate fi adaptată pentru a se potrivi cu aspectul dorit al clădirii. Țigla ceramică BALANCE este un produs polivalent, o alegere excelentă atât pentru acoperișuri noi, cât și pentru renovarea acoperișurilor existente.

Sustenabilitate

Țiglele ceramice sunt realizate din materiale naturale, precum argila. Astfel, țiglei ceramice Balance contribuie la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unor practici sustenabile în construcții.

Întreținere redusă

Țiglele ceramice Balance sunt rezistente la dezvoltarea mușchilor și a altor organisme care pot afecta acoperișul din punct de vedere estetic. Rezultă costuri mai mici de întreținere a acoperișului.

Eficacitatea și versatilitatea țiglei ceramice Balance: Studii de caz în Transilvania și la Curtea de Argeș

Un exemplu îl reprezintă casa unei familii din inima Transilvaniei, unde acoperișul casei a fost proiectat în patru ape, iar proprietarul a ales modelul Balance în culoarea roșu natur pentru a se potrivi cu stilul arhitectural al zonei.

Suprafața totală acoperită de țiglă a fost de 220 mp. Reușita acestui proiect demonstrează cât de eficientă și practică poate fi țigla ceramică Balance, în special într-o zonă cu variații de temperatură și condiții meteorologice diverse. 

În plus, montatorul care s-a ocupat de implementarea proiectului a fost extrem de mulțumit de calitatea excelentă a produsului.

"Am avut o experiență foarte bună lucrând cu țigla ceramică Balance. Calitatea materialului și ușurința în montaj au făcut ca acest proiect să fie o adevărată plăcere. Sunt convins că acoperișul va rezista de-a lungul anilor datorită durabilității și rezistenței țiglei ceramice.", a declarat acesta. 

Acest exemplu ilustrează modul în care țigla ceramică Balance de la Creaton poate fi folosită pentru a construi un acoperiș durabil, estetic plăcut și eficient. 

Dar țigla ceramică Balance poate fi folosită cu succes și pentru renovarea acoperișurilor existente. 

Un alt studiu de caz vine din Curtea de Argeș, un oraș istoric situat în județul Argeș, în partea de sud a României, fiind cunoscut pentru monumentele sale impresionante, precum Mănăstirea Curtea de Argeș. Orașul, înconjurat de peisaje pitorești și munți, oferă un cadru perfect pentru construcții tradiționale și moderne. 

Proprietarul unei case situată în apropiere de Curtea de Argeș a decis să renunțe la țigla veche în favoarea modelului Balance, datorită performanței excelente în ceea ce privește drenajul apei. 

Grație "tehnicii de labirint" cu cele cinci nervuri laterale special formate și deosebit de pronunțate, acoperișul renovat a devenit rezistent la pătrunderea apei pluviale chiar și în cazul unor rafale puternice de vânt. Proprietarul a optat pentru culoarea NUANCE roșu cupru angoba, care s-a integrat perfect cu aspectul casei. 

Suprafața totală acoperită de țigla ceramică Balance în acest caz a fost de 240 mp. Răzvan, șeful echipei de montatori, care s-a ocupat de renovarea acoperișului a remarcat calitatea excelentă a produsului:

"Am observat o calitate remarcabilă și o adaptabilitate excelentă la diferite tipuri de acoperișuri, inclusiv cele în renovare. Modelul Balance de la CREATON facilitează munca și asigură rezultate durabile.", a punctat Răzvan.

În urma renovării, proprietarul casei a fost extrem de mulțumit de alegerea făcută. Îmbunătățirea esteticii acoperișului și rezistența crescută la intemperii au adus astfel un plus de valoare casei.

Formatul mare al modelului Balance, combinat cu ușurința și rapiditatea montării, conferă acestui model un avantaj competitiv unic în ceea ce privește rentabilitatea.

 Alegerea țiglei ceramice Balance de la Creaton asigură durabilitate, protecție și eficiență maximă pentru acoperișul casei.

 Profită din plin de reducerile fresh la țigla ceramică Balance! Află ce ofertă specială a pregătit echipa CREATON!