"Rațio". Țiglă Ceramică creată în Germania.

”Terra OPTIMA”. Țigla Ceramică retro produsă în Germania.

Țigla ceramică modelul ”OPTIMA” îmbină perfect tradiția și epoca modernă și reprezintă o investiție foarte bună pe termen lung, atât pentru construcțiile noi, cât și pentru reamenajări și renovări.

Este o țiglă în stil retro - cunoscută în nord-vestul Germaniei sub numele de Rheinlandziegel.

Distanța considerabilă de glisaj permite reglarea foarte ușoară a tiglelor - acestea sunt condiții ideale în special pentru acoperișurile mansardate cu căpriori scurti. Dar OPTIMA captivează și cu caracteristici extraordinare suplimentare.

Dubla interblocare cu calea laterală a apei garantează o protecție optimă împotriva umidității. Drept consecință  rezultă o structură de acoperiș rezistentă la umiditate.

Ne aflăm acum într-un context total nou, caracterizat de multe variabile necunoscute, dar cu o certitudine mai clară ca oricând. Petrecem mai mult timp în propriul cămin, iar lucrurile care contează cel mai mult sunt legate de familie și casă. Iar o casă rezistentă, trainică și durabilă are nevoie de un sistem pentru acoperiș pe măsură.

Iar modelul ”OPTIMA” este potrivit acestor nevoi, pentru că:       

  • Depășește cerințele de calitate DIN EN 1304
  • Materiile prime de primă clasă și procesul modern de ardere fac posibilă o paleta cromatică diversă
  • Drenarea laterală a apei și interblocarea laterală dublă oferă o protecție optimă împotriva umidității
  • Potrivite pentru acoperișuri cu panta între 10° și 90°
  • Două structuri de suspensie robuste asigură o susținere sigură și o ventilație a sistemului de sipci
  • Reglarea extrem de facilă face OPTIMA să fie o soluție excelentă pentru acoperișurile mansardate cu căpriori scurți

Modelul ”OPTIMA” este o țiglă mobilă cu blocare în partea superioară, elegantă, proporțională și funcțională.

"Rațio". Țiglă Ceramică creată în Germania.
"Rațio". Țiglă Ceramică creată în Germania.

Țigla ”Optima” pune în valoare într-un mod unic designul clădirilor cu o arhitectură deosebită, completând partea estetică. Toate elementele întregului sistem pentru acoperiș sunt circumscrise aceluiași design unitar. Iar aspectul estetic este cel mai bine potențat de o atenție aparte acordată proporțiilor. OPTIMA este caracterizată de formele aflate în perfectă simetrie, în care liniei arhitecturale îi este accentuată armonia.

Modelul ”OPTIMA” este o țiglă ceramică funcțională, datorită caracteristicilor tehnice: necesar de cca. 12,6 bucăți/mp, disponibilitate în pachete mici, ce conțin 6 bucăți, greutate pe mp de 42,2kg.

Normele și standardele naționale în vigoare se aplică executării lucrărilor de acoperiș. Acestea variază de la o țară la alta și trebuie luate în considerare în timpul executării. Ca informații ale producătorului, informațiile specifice CREATON despre execuția sub-acoperișului sunt de asemenea aplicabile și sunt complementare cu acestea. 

Paleta cromatică a țiglei ceramice ”OPTIMA” conține: roșu natur, roșu cupru angoba, roșu vin angoba, maro angoba, maro închis angoba, gri angoba,  ardezie angoba, antracit angoba, roșu vin smălțuit, negru smălțuit.

Modelul ”OPTIMA” este țiglă reformată cu utilizare universală, ce îndeplinește toate calitățile incontestabile ale țiglei ceramice, care asigură o izolare fonică excepțională și un confort termic sporit, precum și eficacitate energetică.

Confortul și starea de bine în propria locuință sunt mai importante pentru fiecare din noi acum mai mult decât ne-am fi așteptat. Preocuparea pentru lucrurile trainice, care să consolideze siguranța casei și să elimine problemele nedorite sunt de asemenea, prioritare, pentru că petrecem în casă mai mult timp.

Elegantă, proporțională, funcțională.

 „Optima” de la CREATON este o țiglă care întrunește la un nivel ridicat aceste criterii, alături de durabilitate, eficiență, sustenabilitate și un raport calitate-preț optim.