TEHNOLOGIA KERALIS – UN ARGUMENT FORTE PENTRU CALITATEA PREMIUM A ȚIGLELOR CREATON

Datorită utilizării tehnologiei unice KERALIS în producție, țiglele ceramice prezintă caracteristici de cea mai înaltă calitate, durabilitate și aspect deosebit. Modele precum PREMION, CANTUS, și KLASSIK KERA-BIBER de la CREATON se disting pe piața învelitorilor cu parametri tehnici excelenți, care conferă o fiabilitate deosebită si un design elegant.

ASPECTUL PERFECT: CELE MAI BUNE MATERII PRIME ȘI VOPSIREA ÎN MASĂ

Tehnologia KERALIS presupune utilizarea unei materii prime atent selectate și de cea mai înaltă calitate. Argila pură din cele mai bune zăcăminte din Europa este transformată într-un praf special și apoi amestecată cu apă în proporții adecvate, strict respectate. În acest fel, se creează o masă de argilă omogenă, din care se formează țiglele.

În plus, înainte de ardere se folosește vopsirea în masă cu pigmenți speciali. Acest fapt facilitează și accelerează lucrările de montare a acoperișului, deoarece nu este necesară vopsirea marginilor tăiate. Chiar și în cazul unor deteriorări minore, învelitoarea nu își pierde aspectul consistent, plăcut ochiului.

ARDEREA LA TEMPERATURĂ DE PESTE 1100°C = REZISTENȚĂ EXCEPȚIONALĂ

Procesul de ardere în sine se desfășoară la o temperatură de peste 1100° C. Acest lucru se traduce direct într-o serie de avantaje ale produselor finite - în primul rând, rezistența acestora la factorii nocivi.

Densitatea mare a argilei din țiglele care folosesc tehnologia KERALIS face ca acestea să se distingă prin absorbția foarte scăzută de apă. De exemplu în cazul țiglelor PREMION aceasta este de doar 5-6%. Ceea ce reprezintă o protecție extrem de eficientă împotriva efectelor adverse ale condițiilor meteorologice, în special ale înghețului.

În plus, aceste țigle se caracterizează printr-o durabilitate foarte mare. Datorită utilizării unui proces de producție inovator și a materiilor prime excelente, modelele PREMION, CANTUS și KLASSIK KERA-BIBER sunt protejate eficient împotriva zgârieturilor, având o rezistență crescută la deteriorarea mecanică.

Tiglele realizate prin utilizarea tehnologiei KERALIS prezinta caracteristici unice din toate punctele de vedere. Durabilitatea și designul atractiv conferă un caracter premium, satisfăcând cerințele celor mai pretențioși clienți.

Ești interesat să afli mai multe detalii despre caracteristicile unice ale țiglelor ceramice de la CREATON create prin tehnologia KERALIS? Apelează cu încredere la Departamentul de consultanță CREATON pentru orice informații legate de portofoliul nostru unic de produse. CREATON dă tonul în 2022!