Studiază oferta. Compară beneficiile. Alege cea mai căutată țigla ceramică!

Chiar dacă avem senzația că totul se întâmplă mai rapid, suntem mai conectați și parcă mai bine informați, iar deciziile importante se iau cântărind mai bine beneficiile pe termen lung. De unele oferte speciale, însă, trebuie sa profiți rapid. Una din aceste oferte este cea pentru țigla RAPIDO.

RAPIDO. Flexibilitate și performanță

RAPIDO este un model tradițional de țiglă în format XXL.  
Dispune de o  flexibilitate sporită, dublata de o montare simplă facilitată de spațiul mare de deplasare 44 mm. 
Fiind o țiglă fălțuită flexibilă în megaformat, RAPIDO propune un raport preț-performanță de top cu circa 8,1 bucăți/m². 
Și rezistența statică este de top, precum și posibilitatea de a evacua orice formă de apă de condens, datorită nervurilor de susținere.

În contextul în care toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, cu RAPIDO niciun proiect nu întârzie, fapt extrem de important în această perioadă, în care vremea capricioasă nu permite decât lucrările care se încadrează perfect în programul stabilit.

 

RAPIDO. Date tehnice

Caracteristicile tehnice întăresc concluzia că țigla ceramică RAPIDO este un model de țiglă cu un raport calitate-preț de-a dreptul imbatabil. 
Aspectul impunător al țiglei ceramice RAPIDO este determinat de dimensiunile sale - aproximativ 325 x 502 mm și de o lăţime de acoperire medie de circa 278 mm. 
Aceasta din urmă rezultă dintr-o lăţime de acoperire maximă de aproximativ 280 mm, în timp ce lăţimea de acoperire minimă este de circa 277 mm. 
Un alt punct forte, lungimea de acoperire medie este de aproximativ 425 mm. La capitolul distanței dintre șipci, cea maximă este de aprox. 440 mm, iar cea minimă de circa 410 mm.

Dacă mai exista vreo îndoială că RAPIDO este o țiglă cu greutate, din toate punctele de vedere, acest fapt este întărit de cele 43.7 kg/m² pe care le are acest model.

Trecem în revistă câteva din caracteristicile tehnice ale țiglei ceramice RAPIDO:

  • Necesar mediu de ţigle (aprox.): 8.4 buc/m²
  • Zidărie max. aprox.: 8.8 buc/m²
  • Necesar min. de ţigle (aprox.) : 8.1 buc/m²
  • Greutate per pallet (aprox.): 899 Kg
  • Greutate/unitate de produs – buc: (aprox.) 5.2 Kg/buc
  • Buc per palet: 168 bucata
  • Buc. per mini-pack: 4 bucata

 

Alege rapid, alege oferta RAPIDO!

Raportul excelent preț-performanță face din RAPIDO alegerea logică pentru o țiglă ceramică de format mare de calitate și durabilă.

Cele mai căutate modele de țigla ceramică sunt acum la reducere.

Profită de reducerile la țigla ceramică rapido și la accesoriile CREATON!