Sistemul complet înseamnă siguranță totală

Casa este un loc în care te simți bine, o oază de liniște și confort. Dacă ne gândim la perioada petrecută exclusiv în propria casă pe parcursul întregii primăveri, realizăm cu adevărat cât de importantă este o casă bine întreținută și cât de important este ca întregul ansamblu de elemente care compun sistemul unei case să fie de cea mai bună calitate. Acum, odată cu revenirea treptată la normal, putem pune în practică planurile care ar putea sa consolideze durabilitatea acesteia. 

 

Casa este un motiv de mândrie, dar presupune o mulțime de responsabilități.

Printre acestea sunt incluse și elementele care asigură acoperișul împotriva oricăror evenimente neașteptate și nedorite, care pot cauza probleme mari trecătorilor, vecinilor sau chiar celor care locuiesc în casă.

 

Cele mai multe probleme care pot apărea din pricina unei siguranțe scăzute a sistemului pentru acoperișuri sunt legate de vremea extremă. Furtunile pot detașa țigle sau alte componente din acoperiș, în lipsa accesoriilor de fixare suplimentare. Zăpada abundentă acumulată pe timp de iarnă poate aluneca și pune în pericol pe oricine și orice se află dedesubt. Pentru aceste situații, parazăpezile sunt absolut necesare.

 

Dat fiind faptul că vremea extremă devine din ce mai mult un fapt obișnuit, siguranța întregului sistem al acoperișului este un lucru care nu trebuie să fie ignorat.

 

Cum alegem un sistem sigur?

Specialiștii în sistemele pentru acoperișuri enumeră câteva criterii care definesc calitatea acestora, perfect valabile și în cazul siguranței acoperișurilor: durabilitatea, calitatea tehnică, rentabilitatea și aspectul.

Din punct de vedere al durabilității, este evident ca un sistem rezistent, compus din elemente de o calitate ridicată, va fi mai puțin expus dezmembrării, desprinderii, ruperii, prin urmare mai sigur.

Factorul tehnic își poate pune și el amprenta asupra siguranței. Noile tehnologii, certificate și croite să reziste celor mai severe condiții, au rolul de a spori rezistența și siguranța. Rentabilitatea este un factor care determină un raport optim între durabilitate și preț. Uneori un preț mai mic poate însemna și o durabilitate scăzută (implicit și o siguranță redusă).

Legat de aspect, este evident cât de important este ca toate elementele care aduc siguranța unui sistem pentru acoperișuri să se încadreze armonios în designul întregii construcții.

 

Portofoliul liderului sistemelor de învelitori din Europa conține o gamă completă de accesorii destinate siguranței sistemului pentru acoperiș.

Chiar daca, în mod normal este posibilă fixarea anumitor țigle cu șuruburi din oțel inoxidabil, la anumite condiții de vreme și la anumite pante de înclinare ale acoperișului este necesar utilizarea accesoriilor de fixare suplimentare.

Astfel, CREATON a dezvoltat elementele de fixare pentru variate produse: fixările, șuruburile cu cap clopot, clemele antifurtună pentru variatele metode și materiale de acoperire.

 

Calitatea și durata de viață sunt unice pe piața sistemelor de siguranță pentru acoperiș. Toate accesoriile utilizate pentru realizarea sistemelor pentru acoperiș sunt produse originale CREATON, create luând în considerare caracterul special al sistemului.

Schimbările climatice și nu numai expun acoperișul unei presiuni mai accentuate ca oricând. Asta înseamnă alegerea celei mai bune soluții din punct de vedere al calității, durabilității și eficienței.

 

Mergi la sigur cu cel mai sigur acoperiș. Alege experiența în crearea acoperișurilor sigure și durabile de la CREATON!