Simpla - tigla ceramica flexibila si usor de montat

Ușor-ușor, viața noastră dă semn că reintră pe un făgaș normal. Experiența recentă ne îndeamnă la reașezarea priorităților. În condițiile în care toți am petrecut sau continuăm să petrecem mult timp în interiorul propriei case, poate însemna un prilej unic pentru alegerea unui sistem complet de cea mai înaltă calitate pentru acoperiș.

Iar când vine vorba de standarde fără cusur, CREATON reprezintă soluția optimă.

 

Țigla Ceramică SIMPLA® este un model de țigla plană modernă de dimensiune mare.

Formatul de 300 x 500 mm și toleranța la glisare de până la 28 mm determină o uzură minimă și îi conferă acestui model de țiglă o eficiență sporită prin reducerea timpului de instalare, implicit a costurilor acoperișului. Țigla Ceramică SIMPLA® se remarcă prin designul său unic și prin cei mai buni parametri de performanță care caracterizează țigla ceramică de nouă generație. Se caracterizează printr-o înaltă calitate și durabilitate.

 

E important ca țigla să fie durabilă, rentabilă și ușor de montat. Țigla Ceramică SIMPLA® de la CREATON îndeplinește cu succes și aceste cerințe, astfel:

  • Asigură protecție împotriva ploii datorită fălțuirii duble in partea superioara și pe laterale
  • Prezintă rentabilitate mare datorită formatului mare
  • Este flexibilă și se montează simplu datorită unui spațiu de glisaj de 28 mm.

 

Designul special al tiglelor de acoperiș SIMPLA® asigură un debit optim de aer, o scurgere sigură a apei și o etanșeitate excepțională.Blocarea laterală are o cavitate dublă bine pusă în evidență, care asigură, de asemenea, o scurgere optimă a apei în caz de vânturi puternice. Acoperirea în trepte protejează împotriva pătrunderii apei și murdăriei. Sistemele de suport cu șine SIMPLA®, care rulează de-a lungul tiglelor, sub formă de pene, îmbunătățesc durabilitatea și opresc formarea condensului care poate apărea pe partea inferioară.

Se remarcă ușurința și rapiditatea montării, datorită caracteristicile tehnice - necesarul de cca. 10,9 bucăți/mp, disponibile și în pachete mici, ce conțin 4 bucăți, cu greutate pe mp de 52,3kg.

Construcția perfectă asigură o ventilație optimă a acoperișului, o etanșare excepțională și un ansamblu flexibil.

 

Toleranța de deplasare de 28 mm permite potrivirea estetică a țiglelor cu orice tip de acoperiș.

Datorită închiderilor extinse și etanșe, folosind o membrană CREATON adecvată, Modelul SIMPLA® poate fi instalată pe o pantă de 10°.

 

Durabilitatea culorii și a suprafeței țiglelor angobate este asigurată de către angoba, care asigură și o luminozitate mătăsoasă acoperișului.

Paleta cromatică a țiglei ceramice SIMPLA® conține: FINESSE negru smălţuit și NUANCE negru mat angoba.

Glazurile de un strat (Finesse) sau de două straturi (Noblesse) asigură că suprafața țiglelor este netedă, ușor de curățat și are efect hidrofug. Astfel, nu se formează mușchi, are rezistență ridicată la acizi și raze UV.

 

Cu toții știm ce înseamnă calitatea totală în absolut orice domeniu. Ea vine ca o consecință a procedurilor impecabile, a rigorii imperturbabile, plus un proces de producție care îmbină tradiția cu tehnologia de ultima generație.

Pentru o țiglă de calitate, durabilă și eficientă, alege CREATON!