RAPIDO, cea mai vândută țiglă ceramică: O combinație perfectă între tradiție și tehnologie

Designul țiglei RAPIDO păstrează în continuare tradiția secolului al XIX-lea, fiind inspirat de stilul consacrat de Wilhelm Ludowici. Încă din anul 1881, Ludowici a introdus acest model de țiglă, care a cunoscut un succes răsunător și a rezistat testului timpului. Astfel, RAPIDO îmbină tradiția și stilul clasic cu inovația și tehnologia modernă pentru a oferi o soluție de acoperiș durabilă și deosebita din punct de vedere estetic.

 

Modelul RAPIDO se distinge prin dimensiunile sale generoase, care îl fac extrem de economic și rentabil. Oferind un raport preț-calitate excelent, RAPIDO este unul dintre cele mai apreciate produse din portofoliul CREATON.

 

Țigla ceramică RAPIDO întrunește toate caracteristicile de top CREATON, incluzând tehnologia sofisticată de fălțuire și fixare, care facilitează montajul rapid și sigur. Aceasta este o caracteristică esențială pentru proprietarii de locuințe care doresc să beneficieze de un acoperiș calitativ și deosebit, cu un montaj rapid și eficient.

 

Tehnologia avansată de care beneficiază modelul RAPIDO include nervuri de susținere, ”ciocurile” de prindere, orificiul pentru cui și o zonă mare de glisaj în partea superioară. Toate acestea contribuie la o siguranță și flexibilitate maximă, asigurându-le proprietarilor un acoperiș pe care se vor putea baza zeci de ani. În același timp, aceștia se vor bucura de calitatea premium și de păstrarea valorii în timp a învelitorii.

 

Un alt aspect remarcabil al țiglei RAPIDO este „tehnica de labirint”, ce constă în cinci nervuri laterale special formate și pronunțate. Acestea împiedică pătrunderea apei pluviale în interiorul acoperișului, chiar și în cazul unor rafale puternice de vânt. Acest sistem inovator asigură o protecție sporită a acoperișului, garantând durabilitatea și eficiența acestuia.

 

Datorită dimensiunilor sale, RAPIDO este o alegere practică și profitabilă, necesarul minim fiind de doar 8,1 bucăți / m². Aceasta înseamnă mai puține țigle pentru acoperirea întregului acoperiș, ceea ce se traduce în economii semnificative.

 

O soluție eficientă, practică și profitabilă

 

"Datorită dimensiunii sale, țigla RAPIDO este o alegere practică și profitabilă pentru proprietari. Montarea acesteia este mai rapidă, datorită spațiului mare de deplasare de 30 mm, ceea ce ne permite să lucrăm mai repede și să economisim timp. Astfel, am reușit să montăm întreg acoperișul în mai puțin de 4 zile ", a declarat Alexandru, montator cu experiență în acoperișuri.

Proiectul său recent, o casă cu etaj, situată în împrejurimile orașului Târgu Mureș, a presupus montarea modelului RAPIDO pe un acoperiș cu o suprafață totală de 240 mp. Pentru a acoperi întregul acoperiș, au fost necesare aproximativ 8,4 bucăți de țiglă RAPIDO pe metru pătrat. 

“Mai mult, necesarul redus de țigle pe metru pătrat ajută la reducerea costurilor totale cu materialele, făcându-l o opțiune avantajoasă din punct de vedere financiar.", a adăugat Alexandru.

 Acest exemplu demonstrează cum alegerea țiglei ceramice RAPIDO poate aduce beneficii semnificative atât pentru proprietari, cât și pentru montatori. Datorită dimensiunilor generoase și designului inovator, modelul oferă o rentabilitate crescută și o eficiență sporită în procesul de montare.

 

Functionalitate fără cusur în orice condiții climatice

 Suprafața distinctivă a țiglei RAPIDO, cu dublă fălțuire, a fost dezvoltată pentru a se adapta la condițiile climatice în schimbare și pentru a asigura un drenaj perfect pe acoperiș. Acest lucru înseamnă că veți beneficia de un acoperiș estetic impecabil și care se comportă bine în fața intemperiilor și a uzurii. 

Cu tehnologia avansată de fălțuire și fixare, siguranța și flexibilitatea sporită, precum și adaptarea la condițiile climatice în schimbare, RAPIDO se impune ca o alegere excelentă pentru orice tip de construcție. 

Profită din plin de reducerile fresh la țigla ceramică RAPIDO! Află ce ofertă specială a pregătit echipa CREATON!