RAPIDO – Când cea mai bună materie primă intâlnește cea mai buna tehnologie, rezultatul ține o viață!

RAPIDO – Când cea mai bună materie primă intâlnește cea mai buna tehnologie, rezultatul ține o viață!

Denumirea acestui model de țiglă ceramică, aleasă nu întâmplator BALANCE, reușește să descrie echilibrul în cea mai pură formă, proporție, rentabilitate și durabilitate. Aceste patru atribuAflându-ne în secolul vitezei, fapt ce-și lasă amprenta asupra stilului nostru de viață din ce în ce mai alert, într-o perioadă de timp în care mobilitatea este din ce în ce mai importantă, locuințele țin și ele pasul cu aceste realități. Atenția este îndreptată către casele care se construiesc repede, care sunt economice și eficiente, în același timp prietenoase cu mediul inconjurator.

Urmând aceste cerințe, CREATON a conceput un produs care să țină o viață, îmbinând calitatea excepțională cu tehnologia de ultimă oră, rezultând astfel modelul RAPIDO. Raportul dintre rentabilitate și rapiditatea montajului, reprezintă un element diferențiator față de alte sisteme de acoperiș, care a venit în întâmpinarea problemelor reale ale clienților noștri.te sunt caracteristicele de bază ale țiglei ceramice CREATON. Vă prezentăm un produs care îmbină armonios calitatea excelentă cu frumuseţea şi durabilitatea. Cand vine vorba despre lucruri facute să țină o viață, motto-ul CREATON, este important ca durabilitatea sa nu fie singurul scop în sine, ci factorul care produce echilibru și satisfacție.

Țigla ceramică CREATON are în compoziție doar materii prime naturale: apă, aer, pamant. Urmând aceste principii, CREATON dezvoltă prin modelul BALANCE dimensiuni total noi ale configuraţiei acoperişului, în ceea ce priveşte rentabilitatea şi designul. Cu un necesar de 8,4 bucăţi/m2, CREATON oferă o ţiglă care nu numai că îşi dovedeşte exemplar calităţile arătând remarcabil de bine, dar care stabileşte şi noi standarde ale raportului calitate – preţ. Tehnica sofisticată de fălțuire a modelului BALANCE atribuie țiglei pe lângă calitatea ridicată şi designul deosebit, cea mai înaltă siguranţă, conferind o valoare stabilă, de durată a suprafeţei acoperişului

RAPIDO – Când cea mai bună materie primă intâlnește cea mai buna tehnologie, rezultatul ține o viață!

Țigla ceramică din gama RAPIDO, îmbină tradiția cu tehnologia. Datorită dimensiunilor mari, modelul RAPIDO devine extrem de economic, oferind un raport preț-calitate foarte bun. Modelul RAPIDO întrunește toate caracteristicile CREATON mândrindu-se cu tehnologia sofisticată de fălțuire și fixare care faciliteaza montajul rapid și sigur. Muchiile de rezemare, ”ciocurile” de prindere, orificiul pentru cui, precum și aria mare de glisaj din partea superioară, oferă o siguranță și o flexibilitate maximă, de care proprietarii se vor putea bucura zeci de ani, fiind garantată astfel calitatea premium și păstrarea valorii ridicate în timp.

Respectând principiile de producție marca CREATON, țiglele sunt produse din materii prime naturale, garantând astfel durabilitatea și rezistența acoperișului. Studiile amănunțite referitoare la tehnica fluidelor au demonstrat siguranța peste medie a impermeabilității țiglelor RAPIDO, datorită sistemului perfecționat de falțuri.

Alegând cele mai bune materii prime, alaturi de cea mai buna tehnologie, suntem creatorii si beneficiarii celor mai importante si durabile lucruri. CREATON vă propune acoperisul RAPIDO, cel alaturi de care casa din vis devine realitate.