Protejează-ti casa împotriva gheții și zăpezii cu sistemul complet de la CREATON

Alunecarea zăpezii de pe acoperișuri în timpul iernii în cantități mari poate deteriora jgheaburile și poate chiar pune în pericol integritatea fizică a trecătorilor. Din fericire, putem preveni acest lucru prin instalarea sistemelor adecvate de protecție împotriva zăpezii și gheții pe acoperiș.

De ce este zăpada de pe acoperiș o amenințare?

Zăpada care alunecă de pe acoperiș este o problemă care afectează majoritatea caselor - în special a celor în care acoperișul are o pantă de 30 de grade. Este o problematică deosebit de comună pentru casele din zonele de munte. În timpul dezghețurilor sau dezghețului, zăpada devine umedă și își crește semnificativ greutatea.

Alunecând de pe acoperiș, câștigă viteză, lovind cu mare forță tot ceea ce întâlnește. Acest lucru poate duce la multe probleme: îndoirea sau distrugerea jgheaburilor, deteriorarea unei mașini parcate sub casă sau ruperea plantelor de grădină.

Masele de zăpadă în cădere sunt, de asemenea, periculoase pentru toți cei din apropierea casei. Achiziționarea de sisteme de protecție adecvate reprezintă, așadar, o investiție în siguranță. Instalarea lor ne va permite, de asemenea, să evităm reparațiile deloc plăcute și costisitoare ale acoperișului.

Cum să alegi elementele care asigura protecție completă pe timp de iarnă?

Acțiunile care vizează protejarea acoperișului (și, prin urmare, a spațiului din jurul casei) de zăpadă și gheață încep cu alegerea țiglei potrivite. Construcția corespunzătoare a îmbinărilor, precum și utilizarea celor mai bune materii prime se vor traduce într-o etanșare ridicată a suprafeței acoperișului și o scurgere eficientă a apei.

Totuși, învelirea nu este suficientă pentru a proteja complet acoperișul (și astfel împrejurimile imediate ale casei) de zăpadă.

Accesoriile de specialitate suplimentare sunt, de asemenea, necesare. O protecție eficientă împotriva zăpezii va fi asigurată de:

Parazapadă (tip cleme) - opreste zăpada pe suprafața acoperișului, nu există pericolul alunecării, zăpada topindu-se pe acoperiș. CREATON a dezvoltat sistemul parazăpadă metalic, elementele căruia trebuie amplasate pe toată suprafața acoperișului conform metodei și densității necesare în baza condițiilor climatice.

Grilajul parazăpadă metalic, disponibil în lungime de 3 metri, are culoarea identică țiglelor de bază, fiind un element esențial pentru întregul sistem. Utilizarea sa îmbunătățește protecția împotriva zăpezii. Determinarea necesarului trebuie realizat de către un arhitect sau constructor de acoperișuri.

Fixarea sa sigură pe elementul de bază din aluminiu se realizează cu ajutorul suportului pentru grilaj parazăpadă.

Consola pentru opritor rotund

O soluție specială pentru blocarea zăpezii este bușteanul parazăpadă. Consola pentru opritor rotund de culoare identică țiglelor de bază servește pentru fixarea cu șuruburi pe elementul de bază din aluminiu. Are un diametru de 14 cm. Sunt necesare 1,25 buc/ml.

Brand-ul garantează calitatea și stilul

Un sistem bun de protecție împotriva zăpezii și gheții trebuie să fie în primul rând eficient. Cu toate acestea, estetica nu trebuie lăsată pe plan secund. Specialiștii recomandă alegerea accesoriilor care pot fi integrate armonios în aspectul acoperișului.

 

Înainte de a alege sistemele de protecție împotriva zăpezii, ar trebui să ne asigurăm că toate accesoriile sunt compatibile între ele. Numai datorită acestui fapt, casa va beneficia de mulți ani de protecție eficientă împotriva alunecării zăpezii și gheții. În plus, va menține un aspect complet coerent și atractiv.

 

Sistemele anti-zăpadă CREATON sunt compatibile și în culori identice țiglelor de bază atât la modelele de țiglă ceramică, cât și la cele din beton.

Brand-ul dă calitatea, iar sistemul complet dă siguranța!

Pentru ierni fără griji pentru tine și casa ta, alegerea corectă este sistemul complet de la CREATON!