"Premion". Țiglă Ceramică produsă în Germania.

"Premion". Țiglă Ceramică produsă în Germania.

Atunci cand vine vorba de acoperiș, miza trebuie pusă atât pe rezistența sa la intemperii cât și pe izolarea termică. Un acoperiș perfect trebuie să nu provoace alunecari abundente de zăpadă, în timp ce izolarea termică trebuie să fie una perfectă. În același timp, recomandat este să țineți cont și de designul casei și suntem siguri că puneți pret și pe acest detaliu, alegând astfel un acoperiș practic, dar care să se încadreze perfect și în tipologia și nuanța casei voastre.

Și cum poate fi realizat acest lucru mai bine decât cu gama Premion, care, pe langă eficiența în regim de temperaturi scazute, este un produs fascinant, datorită calitații superioare, realizată la standardele ceramicii fine.

Acum, mai mult decât oricând, e mai importantă preocuparea pentru lucrurile trainice, care să consolideze siguranța casei și să elimine problemele nedorite, fie că acestea vin din capriciile vremii sau din lipsa unui sistem complet pentru acoperiș.

Gama ”PREMION” și-a demonstrat fiabilitatea pe termen lung în toate regiunile în care a fost folosită, începând cu zonele foarte friguroase, din proximitatea Alpilor, până la zonele tropice umede (caracterizate de prezența frecventă a musonului).

Îmbinarea ingenioasă a celor mai fine materii prime cu tehnologia de producție inovatoare a contribuit la obținerea acestui rezultat. Încă de la bun început se pune accentul cu consecvență pe calitatea deosebită: prin umezirea exactă a celor mai fine și pure argile de calitate se obține o masă omogenă ce prezintă caracteristicile ceramicii fine. Țiglele colorate în masă sunt coapte apoi la o temperatura de 1.100°C, prin intermediul procedeului CREATON - ”FACTORUL DE ARDERE LA TEMPERATURI RIDICATE”. Astfel, se obțin țigle de calitate premium. Datorită porilor foarte fini, țiglele din gama ”PREMION”sunt foarte rezistente la depunerile de impurități și la factorii de mediu. De asemenea, prezintă o rezistență sporită la îngheț. Din acest motiv această ”țiglă de 5 stele” face față cu brio chiar și celor mai înalte cerințe ale testelor de duritate externe, la care au fost executate 1.000 de cicluri de îngheț-dezgheț. Gama ”PREMION” îndeplinește așadar toate premisele, pentru a îmbina cu succes calitatea de primă clasă, longevitatea și rentabilitatea sporită cu un design deosebit de atrăgător.

"Premion". Țiglă Ceramică produsă în Germania.
"Premion". Țiglă Ceramică produsă în Germania.

Țiglele din gama Premion, sunt produse folosindu-se procedura Keralis, care aduce multe beneficii produsului finit. Procedura intensă de prelucrare asigură realizarea suprafeței tipice, netede, de un colorit mat nobil. Suprafața densă oferă protecție împotriva formării de mușchi și alge. Rezistența crescută la îngheț, impurități și la factorii de mediu este o caracteristică deosebită. Datorită colorației în masă a țiglelor, micile imperfecțiuni devin invizibile. 

Avantajele produselor fabricate prin procedura „KERALIS“ devin evidente încă de la procesarea materiei prime în concordanţă cu standardele valabile pentru ceramica fină. În acest context, argilele cele mai pure sunt amestecate până devin fine ca praful. Prin controlul umidității se creează o mixtură omogenă de o calitate apropiată cu cea implicită în ceramica fină. Prin procedeul de fabricaţie inovator, la care se ating temperaturi de peste 1.100°C, se realizează o țiglă colorată în masă de tip „KERALIS”.

Țiglele din gama ”PREMION” impresionează prin avantajele permanente și dimensiunea specială: țigle colorate în masă, deosebit de frumoase, care fac invizibile micile imperfecțiuni.

În încercarea de a face ”acoperișul glazurat” accesibil pentru orice buzunar, CREATON a lansat, apelând la tehnologii avansate, producția la scară largă a țiglelor din gama ”PREMION”, în culorile populare ale colecțiilor ”NOBLESSE” și ”FINESSE”, producție care s-a dovedit a fi deosebit de rentabilă. Glazura funcționează ca o protecție suplimentară împotriva îmbătrânirii optice și a formării de mușchi.

Datorită sistemului de interconectare cu falțuri, a sistemului de dirijare a apei, dar și grație valorii exemplare, țiglele din gama ”PREMION” reprezintă întotdeauna o soluție viabilă. Pot fi montate fără nici un fel de rezerve pe acoperișuri cu panta de până la 7°, dacă se utilizează un substrat impermeabil.

Într-un context caracterizat de multe necunoscute, o certitudine este mai clară ca oricând. Lucrurile care contează cel mai mult sunt legate de familie și casă.

Iar o casă trainică și durabilă are nevoie de un sistem pentru acoperiș pe măsură.

Țigla Ceramică produsă în Germania. Premion, marca Creaton.