Modelul Balance. Bun, durabil, convenabil.

Modelul Balance. Bun, durabil, convenabil.

A trecut vara, zilele însorite și calde încep sa fie din ce în ce mai rare.

Cum venirea vremii reci este iminentă, un pas obligatoriu în această perioadă este pregătirea casei pentru a face față cu brio capriciilor vremii din următoarele luni. Un punct esențial care musai trebuie bifat este acoperișul. Aici, specialiștii, foștii și actualii clienți recomandă fără excepție calitatea țiglei ceramice CREATON.

 

Balance. Format mare, eficiență maximă

Echilibrul perfect este caracteristica de bază a țiglei Balance, atât din punct de vedere al formei, cât și (element apreciat de clienți) al rentabilității. Montajul modelului de Țiglă Ceramică Balance este extrem de facil, realizându-se cu ajutorul a trei ciocuri stabile de agățare.

Formatul XXL aduce cu sine un plus major la capitolul rentabilitate. Balance dispune, de asemenea, de o fălțuire pronunțată cu joc mare al lungimii de acoperire. Nervurile de susținere conferă rezistență statică îmbunătățită și evacuarea oricărei forme de apă cauzate de condens.

Balance este fără îndoială o alegere potrivită pentru vremea capricioasă, fiind o țiglă care prezintă așa-numita „tehnica de labirint” cu cinci nervuri laterale special formate și deosebit de pronunțate, elemente care împiedică pătrunderea apei pluviale chiar și în caz de rafale puternice vânt.

 

Balance. Caracteristici tehnice

Din punct de vedere tehnic, modelul Balance dispune de o seamă de caracteristici care il plasează în categoria țiglelor ceramice preferate pentru suprafețe mari de acoperiș. Lungimea de acoperire medie este de aproximativ 419 mm, datorită dimensiunii de aproximativ 323 x 502 mm a țiglei. 
Lăţimea de acoperire maximă este de aproximativ 277 mm, iar lățimea de acoperire minimă este de circa 274 mm. La capitolul distanței dintre șipci, Balance vine cu următoarele dimensiuni: distanța maximă de circa 431 mm, în vreme ce distanța minimă este de aproximativ 406 mm.

Formatul mare, dublat de ușurința și rapiditatea montării,  conferă modelului de țiglă ceramică Balance un avantaj competitiv unic din punct de vedere al rentabilității.

2020, un an plin de incertitudini, nu a trecut înca, dar un lucru este sigur: pentru ca anotimpurile reci să nu ne prindă nepregătiți, e bine să alegem o țiglă care îmbină funcționalitatea cu un raport preț-calitate extrem de favorabil.

 

Oferta specială este de neratat!

Specialiștii și clienții, recomandă calitatea si durabilitatea atunci când vine vorba de alegerea Țiglelor Ceramice.

Modelul de Țiglă Balance este unul dintre cele mai căutate modele de Țiglă Ceramică.

Iar pentru că acum este la reducere, poți profita de oferta specială pe care ți-am pregătit-o!