Mergi la sigur cu cel mai sigur acoperiș

Trăim într-o perioadă dinamică, plină de provocări, dar și de neprevăzut. Suntem din ce în ce mai conectați, mai ocupați și, de ce să nu recunoaștem, cu o mulțime de griji.

Job-ul, timpul cu prietenii și multe altele sunt pe lista lucrurilor care ne preocupă zi de zi, într-o perioadă în care facem tot posibilul să ne adaptăm la „noul normal”.

De aceea, este recomandat ca la fiecare proiect major în care ne implicăm să reducem pe cât posibil sursele de stres și de griji inutile. Iar când acest proiect major este chiar propriul cămin, alegerea soluțiilor care corespund cel mai bine standardelor de calitate, durabile, și eficiență devine primordială. 

 

Construcția unei case întră în categoria proiectelor majore, în care neprevăzutul poate apărea la fiecare etapă a construcției. Când vine vorba de acoperiș, nevoia de siguranță este, de asemenea un aspect esențial.

 

Siguranța acoperișului, prioritară

Lipsa unei preocupări pentru siguranță la nivelul acoperișului poate determina o mulțime de probleme. Vicisitudinile naturii cauzate de vremea extremă pot exploata vulnerabilitățile unui sistem pentru acoperișuri. O furtună violentă, iscată din senin, așa cum sunt atât de multe în ultimii ani, poate detașa elemente din acoperiș, iar acestea pot cauza o mulțime de stricăciuni sau, chiar mai rău, pot răni trecătorii care se află în preajmă. Cum acest tip de incidente se încadrează în responsabilitatea proprietarului casei, este esențial să ne asigurăm că avem un sistem sigur pentru acoperișuri.

 

În pofida faptului că în mod normal anumite țigle se pot fixa cu ajutorul șuruburilor de oțel inoxidabil, este necesară folosirea accesoriilor de fixare suplimentară, din cauza condițiilor de vreme, dar și în situația existenței anumitor pante de înclinare.

 

Consultând catalogul CREATON, puteți găsi o structură completă de accesorii care satisfac cerințele de siguranță pentru sistem de acoperișuri, realizate în standardul de calitate CREATON, leader pe piața învelitorilor.

 

Elementele de fixare de la CREATON

CREATON produce accesorii pentru fixare într-o gamă din care nu lipsesc: fixările, șuruburile cu cap clopot, clemele antifurtună pentru variatele metode și materiale de acoperire.

 

La parazăpezi, elementele de aluminiu din cadrul sistemului parazăpadă CREATON sunt  realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Creaton a realizat o soluție originală adaptată cerințelor pieței: suport pentru buștean parazăpadă deasupra streșinii. Fixarea acestora se realizează pe elementul din aluminiu, a cărui formă este identică cu cea a țiglelor. Anumitele elemente de suport se fixează pe acesta cu șuruburi.

 

Pentru siguranță totală, alege calitatea ireproșabilă

Specialiștii recomandă utilizarea unui sistem pentru acoperișuri complet care include elementele care conferă siguranța întregului sistem.

Pe lângă aceasta, calitatea materialelor, tehnologia modernă și expertiza producătorului aduc un plus la capitolul durabilitate și fiabilitate. Atenția sporită la detalii definesc și consolidează durabilitatea casei, astfel încât va crește calitatea vieții în interiorul propriului nostru cămin. Lumea revine încet dar sigur pe făgașul normal, dar un lucru este cert: vom petrece în continuare mai mult timp în propria casă față de perioadele precedente. Este, prin urmare, momentul să acordam mai multă atenție propriei case.

Sistemele pentru acoperișuri create de CREATON corespund tuturor acestor criterii.

Sunteți în căutarea celui mai sigur și complet sistem pentru acoperișuri?

Și mergi la sigur, cu cel mai sigur acoperiș!