Magnum. Țiglă ceramică de format mare, la cea mai mare reducere!

Magnum. Țiglă ceramică de format mare, la cea mai mare reducere!

Dacă există un singur lucru asupra căruia toți consumatorii români sunt de acord, atunci acela este calitatea produselor fabricate în Germania. Fie că vorbim despre autoturisme, electronice și electrocasnice, dar și de țiglă ceramică, garanția “fabricat în Germania” reprezintă un reper de siguranță și durabilitate.
De la aceste premise a fost creat MAGNUM: pentru a îndeplini toate exigențele doritorilor de acoperișuri din țiglă ceramică.

Optând pentru un acoperiș din țiglă ceramică, gama MAGNUM, datorită dimensiunilor mari, de aproximativ 350x485 mm, vei obține un raport preț/eficiență ridicat. Țigla ceramică MAGNUM este rezultatul unei combinații fără compromis între calitate și dimensiune, totul datorându-se tehnologiei premium folosite.

Designul deosebit atribuie gamei „MAGNUM“ lansarea unui nou trend în rândul țiglelor ceramice, la care se adaugă eficiența costurilor, rezultatul final fiind extrem de satisfăcător. Această placă extraordinară de format foarte mare este fabricată cu ajutorul celor mai noi tehnologii într-o manieră perfectă. Ca forţă inovativă şi motor al întregii branşe, CREATON foloseşte cea mai modernă fabrică din Europa pentru fabricarea plăcilor uriaşe din gama „MAGNUM“. Cautând soluţii economice avantajoase, CREATON propune ţigla ceramică MAGNUM datorită calitaților sale imbatabile: preţ competitiv pe metru pătrat, consum redus de manoperă, manipulare rapidă, uşurinţă în montaj, greutate redusă pe mp.

Cu un necesar de 8.4 plăci/m², CREATON oferă o țiglă ceramică ce are calităţi exemplare şi o frumuseţe deosebită, stabilind noi standarde în materie de eficienţă a costurilor; astfel gama „MAGNUM“ a redefinit piaţa pentru acoperişuri mari, eficiente din punct de vedere al costurilor.

Datorită diversității și caracteristicilor utilizării acoperişului ceramic, la care adăugăm calitatea germană marca CREATON, tipurile de învelitori au devenit recunoscute pe piață, fiind rezultatul combinării calității cu dimensiunea, lucru posibil datorită tehnologiei de producție, pentru toate produsele CREATON. 

Incidența din ce în ce mai mare a vânturilor de forfecare la sol, vânturi care pot afecta din ce în ce mai mult construcțiile în următorii ani, determină folosirea clemelor de siguranță. Acoperișul din țiglă MAGNUM se poate asigura împotriva vânturilor de forfecare cu trei tipuri de cleme speciale. Clemele asigură țigla antiseismic și contra vânturilor de intensitate mare de peste 80 km/h. Pentru fiecare tip de intemperie putem oferi clema de siguranţă potrivită. Prin utilizarea clemelor standard şi a celor speciale poți asigura acoperişul CREATON împotriva vântului și a furtunilor.

În urma unor teste efectuate se confirmă protecţia superioară conferită de modelul „MAGNUM“ la acțiunea factorilor corozivi. În plus, sistemul complex de interconectare permite protecţia împotriva infiltrării apei chiar şi în cazul acoperişurilor cu pante mici prin folosirea sub țigle a membranelor CREATON.

Un element important al acoperișurilor îl constituie folia de protecție cunoscută ca și folie anticondens. Utilizarea produselor CREATON și montajul corect al acestora, poate face diferența între un acoperiș cu o durată de viață foarte mare și unul care va avea nevoie de intervenții.

Când vine vorba despre acoperișuri pentru suprafețe mari, MAGNUM este soluția optimă. MAGNUM se potrivește pentru orice stil şi tip de proiect de casă, clasic, rustic sau modern.

Pentru acoperișuri din țiglă ceramică durabile si de o calitate excepțională, recomandăm MAGNUM. Cu siguranță o țiglă ceramică bine facută!

  

Află detalii despre oferta CREATON la Țigla Ceramică MAGNUM: