Informare virus CODIV-19

Organizația Mondială a Sănătății a clasificat epidemia cauzată de virusul Covid-19 (coronavirus) drept pandemie mondială. Ca răspuns la răspândirea rapidă și agresivă a bolii, guvernele europene și mondiale au introdus măsuri speciale. Pe lângă respectarea strictă a cerințelor epidemiologice și a altor reglementări, CREATON South-East Europe Ltd. asigura cel mai înalt nivel posibil de securitate pentru angajații, partenerii și orice persoană care vine în contact cu personalul nostru în legătură cu coronavirusul.

Compania noastră a luat următoarele măsuri:

 

  • În calitate de angajator responsabil, compania a pregătit deja un plan în mai multe etape pentru a preveni posibile boli înainte de apariția coronavirusului. Scopul principal al măsurilor este de a asigura sănătatea angajatilor și de a menține o producție continuă.
  • Ca urmare a acestor măsuri, călătoriile de afaceri in afara teritoriului tarii au fost oprite și se discută prin Skype și prin telefon. Angajatii care pot lucra de la distanță lucrează de acasă.
  • Reprezentanții noștri de vânzări vor continua să fie disponibili, dar nu prin contact personal, ci prin soluții de comunicare.
  • Sosirile pentru incarcare vor fi inregistrate prin e-mail sau telefon, ori de câte ori este posibil.
  • Șoferii au voie să parasesca camionul doar in zona de încărcare, unde nu pot intra în contact cu personalul nostru. Documentația necesară este transmisa de persoane echipate cu mască de protecție și mănuși.
  • Am creat condițiile pentru a asigura funcționarea continuă și funcționalitatea completă, chiar și în caz de urgență.

În momentul publicării acestei informari, compania operează la capacitate maximă, fără întrerupere în îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale, iar scopul nostru este să asigurăm furnizarea constantă a pieței.

Vă vom anunța imediat in legatura cu orice modificări viitoare.