"HARMONIE". Țigla Ceramică fabricată în Germania

"HARMONIE". Țigla Ceramică fabricată în Germania.

Țigla ceramică Creaton este recunoscută pentru proprietățile sale estetice, dând un plus de eleganță și de farmec construcțiilor moderne sau clasice. În plus, are o mulțime de avantaje imposibil de contestat. Modelul tradițional ”HARMONIE” a suferit îmbunătățiri în timp, astfel încât, prin puterea de inovație s-a creat o țiglă ceramică extraordinar de flexibilă, clasică ce oferă avantaje speciale. 

„Acasă” înseamnă, în ultima perioadă, din ce în ce mai mult pentru fiecare dintre noi. Înseamnă birou, școală sau grădiniță pentru copii, dar momentele de respiro după provocările acestei perioade fără precedent. Mai mult timp acasă înseamnă mai mult timp pentru casă și pentru consolidarea durabilității și funcționalității ei.  

Modelul ”HARMONIE” reprezintă alegerea ideală dacă sunteţi în căutarea unei plăci uşoare, rapid de montat şi cu o eficienţă în ceea ce priveşte costul, la care se adaugă un design plăcut, clasic şi inspiraţional. Durabilitatea și eficiența țiglei ceramice gama ”HARMONIE” a fost dovedită în timp, Creaton având o tradiție de sute de ani în domeniu.  


Marja de montaj a țiglelor ceramice modelul ”HARMONIE”, mărită de până la 25 mm pe de o parte, sistemul de interconectare cu parte superioară acoperită, exclude acumularea murdăriei pe de altă parte, iar sistemul de interconectare flexibil ce permite un design de acoperiş fără rosturi vizibile între țigle este un nou reper în domeniu. Dacă luăm în considerare dimensiunea țiglei, aceasta reprezintă cea mai flexibilă țigla de format mic cu sistem de interconectare din gama ei - şi exact aceste caracteristici o diferenţiază ca țiglă bună pentru orice acoperiş.  


Și în prezent, țigla ceramică Creaton se realizează din aceleași materiale tradiționale – argilă pură și apă, fără adaosuri chimice, care este arsă în cuptoare mult mai performante, inovații care conferă țiglei ceramice marca Creaton un plus de eficiență și funcționalitate.

"HARMONIE". Țigla Ceramică fabricată în Germania
"HARMONIE". Țigla Ceramică fabricată în Germania

Datorita sistemului specific de interconectare al țiglei ceramice modelul ”HARMONIE” este garantată și asigurată protecţia împotriva infiltrării apei pe partea superioară şi inferioară, chiar şi în cazul unei presiuni ridicate din vânt şi al acoperişurilor cu pantă mică.  
Țigla ceramică ”HARMONIE” este bun izolator termic, datorită faptului că este realizată în proporție de 100% din materiale naturale, prevenind pierderile de căldură în timpul iernii, asigurând totodată un climat plăcut la interior, vara, când oprește căldura excesivă să strice ambientul și armonia casei dumneavoastră.  

Acoperișul din tiglă ceramică modelul ”HARMONIE” este unul sigur, ce protejează împotriva ploilor, ninsorilor sau a furtunilor, deoarece sistemul de montare este unul prin suprapunere. Lungimea de suprapunere este flexibilă, variabilă, uşor de folosit, dar care conferă în același timp şi farmec estetic - fără țigle tăiate.  

Un alt avantaj al țiglei ceramice modelul ”HARMONIE” este rentabilitatea ridicată, care în cazul acoperișurilor se stabilește în funcție de mai multe criterii extrem de importante: prețul inițial, costul de întreținere, perioada de garanție și durata estimată de viață, proprietățile izolatoare ale materialelor alese.   

Teste extinse cu fluide au confirmat protecţia superioară a modelului „HARMONIE“ ce o are la intruziunea apei. Sistemul sofisticat de interconectare permite protecţia împotriva infiltrării apei chiar şi în cazul unui acoperiş cu panta de 16°.  

Alegând țigla ceramică ”HARMONIE” vei obține beneficiile oferite de un sistem complet de învelitoare și anume: durabilitate, mediu sănătos în interiorul casei tale și aspect estetic deosebit.

Mai mult timp acasă înseamnă mai mult timp pentru casă și pentru consolidarea durabilității și funcționalității ei. 

Iar acest obiectiv poate fi realizat cel mai bine alegând sistemele pentru acoperiș de calitate.