"DOMINO". Țigla Ceramică produsă în Germania.

"DOMINO". Țigla Ceramică produsă în Germania.

Țigla ceramică este produsul care are cea mai mare durată de viață, este termorezistentă, nu se decolorează, are rezistentă la acizi. Acestea ar fi principalele beneficii pe care le obții optând pentru un acoperiș din țiglă ceramică.

O altă calitate a argilei este aceea de reglare a umidității, obținând astfel o protecție garantată a acoperișului casei, precum și o calitate stabilă nealterată de trecerea timpului.

Mulțumită acestei purități, natura, experiența și abilitatea se îmbină în ceva cu totul deosebit: țigla de argilă pentru acoperiș CREATON, care este arsă fără atingere, prin cele mai moderne procese de producție.

Printre avantajele acoperișului CREATON garantăm naturalețea, culoarea durabilă în timp, valoarea tradiției în materie de țiglă ceramică.

La o trăinicie extremă și un aspect deosebit de frumos, modelul ”DOMINO” adaugă și un raport calitate-preț foarte avantajos. Modelul ”DOMINO” este confecționat cu ajutorul celor mai moderne procese de înaltă tehnologie.

Cu gama „DOMINO“ s-a creat o combinaţie de succes între avantajele unice ale țiglei de argilă arsă şi conceptele moderne de design. O expresivitate formală maximă şi o completă renunţare la artificii stilistice superflue-asta caracterizează designul izbitor de diferit al gamei „DOMINO“. În acelaşi timp demonstrează funcţionalitate optimă şi eficienţă a costurilor, atât pentru constructori, cât şi pentru proprietarii de clădiri.

Creaton oferă o gamă variată de țigle, iar gama „DOMINO“ este un exemplu concludent ce demonstrează încă o dată superioritatea calităţii de marcă în adevăratul sens al cuvântului. Sistemul tip scară de interconectare este o barieră puternică împotriva infiltrării apei şi murdăriei. Ca și celelalte produse Creaton, țigla ceramică ”DOMINO” asigură o bună ventilație, având cel mai mic grad de condensare sub învelitoare. Astfel structura de lemn nu suferă deteriorări și va rezista mult în timp.

"DOMINO". Țigla Ceramică produsă în Germania.
"DOMINO". Țigla Ceramică produsă în Germania.

Datorită ridurilor de susţinere pe intrados, se obține o rezistenţă statică îmbunătăţită şi o facilitare a scurgerii condensului dintre plăci.

În timpul procesului de producție, grație sistemului de coacere fără contact, gama ”DOMINO” este o țiglă ceramică ce are cel mai fin finisaj de suprafaţă obţinut prin proceduri ce folosesc tăvi înguste de coacere.

CREATON oferă o gamă variată de țigle care dovedesc nu numai calități exemplare și frumusețe senzațională, dar și țigle care stabilesc noi standarde în ceea ce privește rentabilitatea, modelul ”DOMINO” fiind o țiglă ceramică netedă, cu linii drepte, variabilă si uşor de folosit, dar şi avantajoasă din punct de vedere estetic, datorită lungimii de suprapunere, pe toată suprafața acoperișului, neexistând plăci tăiate.