DOMINO: Țiglă ceramică premium, fabricată în Germania

Puțini producători, indiferent de domeniu, se pot mândri cu peste 130 de ani de experiență în satisfacerea la cel mai înalt nivel a clienților din diverse teritorii. Printr-o continuă inovație, îmbinând tradiția, cele mai bune materii prime și tehnologia de ultimă oră, CREATON realizează cele mai complete și performante game de țigle ceramice.

Când spui „premium în materie de sisteme pentru acoperișuri”, spui CREATON.

DOMINO, alegerea firească

Pentru o casă, sistemul pentru acoperișuri este de o importanță crucială. Modelele de țiglă ceramică marca CREATON produse în Germania încorporează o sumă de atribute excepționale, care o diferențiază de produsele concurenței: funcționalitatea, durabilitatea, eficiența și aspectul deosebit.

Un model reprezentativ pentru țigla ceramică marca CREATON produsă în Germania, gama DOMINO este confecționată cu ajutorul celor mai moderne procese de înaltă tehnologie.

Prin DOMINO s-a creat o combinaţie de succes între avantajele unice ale țiglei de argilă arsă şi conceptele moderne de design. O expresivitate formală maximă şi o eficiență fără cusur.

Țigla ceramică este desăvârșită atunci când calitatea totală este completată de un raport caracteristici-preț imbatabil. Ca un exemplu, la o trăinicie extremă și un aspect deosebit, modelul ”DOMINO” adaugă și un raport calitate-preț foarte avantajos.

Din punct de vedere tehnic, unul din elementele de diferențiere pe care îl propune DOMINO este sistemul tip scară de interconectare este o barieră puternică împotriva infiltrării apei şi murdăriei. 

Pentru că iarna bate la ușă, la fel ca în cazul celorlalte produse CREATON, țigla ceramică DOMINO asigură o bună ventilație, având cel mai mic grad de condensare sub învelitoare. Astfel structura de lemn nu suferă deteriorări și va rezista mult în timp, indiferent de presiunea la care este supus prin fluctuațiile ridicate de temperatură dintre cele 4 anotimpuri. 

Aici un aport esențial este conferit de muchiile de susţinere pe intrados, care determină o rezistenţă statică ridicată, facilitând în același timp scurgerea condensului dintre plăci.

 

Date tehnice

Dimensiune (aprox.): 257 x 436 mm

Lățimea medie de acoperire: aproximativ 225 mm

Max. lățime de acoperire (aprox.): 226 mm

Lățimea de acoperire min: aproximativ 224 mm

Lungimea medie a acoperirii: aproximativ 348 mm

Max. ecartament (aprox.): 354 mm

Min. ecartament (aprox.): 343 mm

Necesarul mediu de țiglă (aprox.): 12,7 buc / m²

Cărămizi max. aproximativ 13,1 buc / m²

Cerințe min. (aprox.): 12,4 buc / m²

Greutate pe m² (aprox.): 53,3 kg / m²

Greutate pe palet (aprox.): 1033 kg

Greutate unitară (aprox.): 4,2 kg / buc

Bucăți pe palet: 240 buc

Bucăți pe mini-pachet: 4

Un plus estetic

Pe lângă atuurile tehnice menționate mai sus, alegerea țiglei DOMINO aduce cu sine un plus la capitolul aspect. DOMINO este o țiglă ceramică în al cărei proces tehnologic au fost integrate cele mai fin finisaje de suprafață, rezultat al unor proceduri care folosesc tăvi înguste de coacere, rezultând un produs premium, o țiglă ceramică netedă, cu linii drepte, variabilă si uşor de folosit. Tot în același registru trebuie menționată lungimea de suprapunere a țiglei DOMINO, pe toată suprafața acoperișului, neexistând plăci tăiate.

Cu o durabilitate extrem de ridicată și cu un aspect unic, modelul ”DOMINO” dispune și de un raport calitate-preț foarte avantajos, rezultat al confecționării cu ajutorul celor mai moderne procese de înaltă tehnologie.

La CREATON, materiille prime naturale, experiența și măiestria se îmbină pentru a crea produse cu totul deosebite: țigla ceramică rezultat al argilei care este arsă fără atingere, prin cele mai moderne procese de producție. Sistemele pentru acoperiș de la CREATON garantează naturalețea, durabilitatea, sustenabilitatea o protecție deosebită a acoperișului casei, precum și o calitate stabilă nealterată de trecerea timpului.

Pentru soluția completă pentru acoperișuri, alege calitatea germană a sistemului complet de la CREATON! Acoperișul este ultima barieră în fața intemperiilor mediului: ploi, zăpadă, grindină. Alege să ai un acoperiș bun!