De ce să alegi un sistem de jgheaburi și burlane din aluminiu

De ce să alegi un sistem de jgheaburi și burlane din aluminiu

La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem sistemul de jgheaburi și burlane?

calitatea materialelor folosite

Pe lângă aspectul sistemului de jgheaburi și burlane, rezultat al materialelor utilizate, este important să cerem producătorului certificate de calitate și certificate de garanție. 
Jgheaburile și burlanele de calitate pot rezista zeci de ani fără coroziuni.

tipul de material folosit: plastic sau metal (aluminiu, oțel)

Majoritatea jgheaburi și burlanelor din plastic vor deveni inutilizabile mult mai devreme.

Acestea pot fi supuse degradării sub influența ultravioletelor sau a fluctuațiilor de temperatură. De asemenea, materialul plastic se poate încinge în bătaia soarelui și își schimbă neregulat culoarea, acoperindu-se cu pete, chiar dacă este colorat în masă.

garanția oferită

 

Sistemele de jgheaburi și burlane pot dura și peste 30 ani fără coroziuni, daca beneficiază de un montaj bun și o întreținere adecvată. 
Un certificat de garanție de la producător care să ateste acest lucru este binevenit.

Avantajele sistemului de jgheaburi și burlane din aluminiu

Aluminiul a devenit în ultimele decenii din ce în ce mai întrebuințat. 
Această realitate a devenit posibilă datorită proprietăților mecanice unice care definesc aluminiul și îl fac atât de important pentru industria navală, cea aeronautică, electrochimică sau cea alimentară. Întrebuințările sunt atât de diverse datorită densității, conductivității, maleabilității și rezistenței la coroziune.

Jgheaburile din aluminiu sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, precum și pentru exteriorul lor plăcut din punct de vedere estetic. 
Dar există mai multe avantaje în alegerea jgheaburilor și burlanelor de aluminiu:

efect estetic atemporal

Aspectul neutru al aluminiului, îl recomandă pentru o mare varietate de acoperișuri

durabilitate mare

Pentru că aluminiul nu ruginește, este o alegere perfectă pe termen lung. 
Este extrem de durabil și are un ciclu de viață preconizat de peste 30 de ani, în funcție de întreținere. Din acest motiv este și foarte rentabil.

gama mai largă de culori

Jgheaburile și burlanele din aluminiu nu sunt predispuse la albirea culorii, care poate fi cauzată de expunerea la soare și, prin urmare, vor părea ca noi pe tot parcursul ciclului său de viață.

rezistență

Un alt mare avantaj este că jgheaburile și burlanele din aluminiu nu se vor sparge sau crăpa din cauza schimbărilor de temperatură, pentru că nu sunt deloc afectate de dilatarea termică.

puțină întreținere

Pe lângă curățarea frunzelor și a murdăriei din jgheaburi, este necesară de obicei foarte puțină întreținere. Aceasta va fi o caracteristică binevenită, deoarece nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la amorsare, vopsire și protejarea jgheaburilor

Alegând aluminiul, nu vom avea nicio grijă în privința durabilității și a păstrării formei pe timp îndelungat. 

ușor de instalat

 

 

Jgheaburi și burlane din aluminiu de la Creaton

Punctele forte pe care le propune CREATON prin sistemul de jgheaburi și burlane sunt multiple. Perioada mare de garanție, de până la 30 de ani este apreciată de toate categoriile de clienți. 
Cele mai rafinate gusturi din punct de vedere estetic sunt satisfăcute  printr-o gamă largă de culori armonizată perfect cu materialele din portofoliu. 
Certificarea din punct de vedere a calității vine din alinierea la standardul de calitate CREATON. 
Calitatea materialelor una extrem de ridicată, rezultat al utilizării celor mai recente tehnologii, pentru a conferi finisări de excepție și a determina o durabilitate unică pe piață. 
Un alt element caracteristic pentru sistemul de jgheaburi și burlane de la CREATON este suprafața „ROBUST”, care conferă rezistentă la zgârieturi.

Pentru cei care sunt interesați de un stil de viață sustenabil: niciun metal nu se compară cu aluminiul în ceea ce privește reciclarea. În cazul aluminiului, aceasta este un proces care poate fi repetat la nesfârșit, fără a se pierde din caracteristicile inițiale. Unele estimări releva că un procent impresionant de 75% din cantitatea totală de aluminiu care a fost produsă vreodată se află încă în uz!

Radiografie tehnică a sistemului

Atât jgheaburile si burlanele în sine, cât și toate accesoriile care compun sistemul complet sunt produse CREATON disponibile în două materiale, oțel si aluminiu. 
Există două tipuri de secțiune transversală (333 și 280 mm). La cele două dimensiuni de jgheaburi, se utilizează două tipuri de burlane cu diametrul de 100 și 80 mm.

De asemenea, alegând aluminiul, nu vom avea nicio grijă în privința durabilității și a păstrării formei pe timp îndelungat.  
Rezistența, atât la capriciile vremii cât și la intemperii, face ca sistemul de jgheaburi si burlane de la CREATON să nu necesite extra-efort din punct de vedere al mentenanței.

Cumulate, toate aceste beneficii de mai sus determină un alt plus: raportul calitate-preț imbatabil.

 

Te-ai decis?

Inegalabile din punct de vederea al calității, durabile, moderne, sustenabile care protejează și înfrumusețează întreaga casă și, nu în cele din urmă, unice din punct de vedere estetic. 

Când ai nevoie de jgheaburi și burlane noi specialiștii recomandă sistemele din aluminiu cu o garanție de peste 30 ani.