Siguranță totală în fața furtunilor, cu sistemul complet de acoperiș

Cum este realizată o țiglă ceramică durabilă?

Am intrat in 2020, cu gândul că noul an va fi prosper și plin de realizări.  2020 poate fi anul în care casa mult visată să capete contur, sau anul unei renovări bine făcute, care să includă schimbarea acoperișului cu unul mai durabil, mai aspectuos și mai eficient. Oricare ar fi motivele pentru care te hotărăști să pornești un asemenea proiect, ar trebui să decizi care este țigla potrivită pentru acoperișul casei.    
 
De ce o tigla de calitate? Un acoperiș solid conferă siguranță, protecția eficientă și un element care impactează aspectul întregii clădiri. Dar cum să alegi o țiglă ceramică bună, care să dureze?  
 
Doar un produs care este rezultatul atenției la toate detaliile legate de funcționalitate și design poate fi caracterizat prin parametri de performanță deosebiți. Detaliile individuale de construcție includ o garanție de etanșeitate, asamblare precisă și durabilitate unică.  
 
Iată la ce ar trebui să fiți atenți pentru a vă asigura că alegeți o țiglă ceramică de calitate: 

1. Un design perfect, cu un sistem avansat de drenare pe suprafața unei țigle ceramice. De aici rezultă o barieră insurmontabilă împotriva ploii și a zăpezii.  Datorită sistemelor de blocare laterale și superioare și a structurii corespunzătoare care permite scurgerea apei pe suprafața țiglei, putem fi siguri că nicio picătură nu va cădea sub acoperiș, chiar și în cazul celor mai puternice furtuni.  

2. Acoperirea muchiilor superioare chiar și la distanța maximă a țiglelor ceramice garantează o etanșare perfectă și facilitează instalarea ușoară a țiglei pe acoperiș. Experții subliniază că etanșeitatea maximă este un factor critic pentru orice tip de țiglă.

3. Gaura de montaj din fabrică și posibilitatea de reglaj a clemelor cresc precizia și viteza de asamblare. Drept urmare, costurile realizării întregului acoperiș sunt mai mici. Este important ca oferta producătorului să includă cleme originale, dedicate. Acest lucru ne va oferi încredere că țigla va fi atașată pe panta acoperișului în mod uniform și precis, fără a ieși în evidență.  

4. Imbinarea perfectă a închiderilor și a suprapunerilor de țiglă protejează suprafața acoperișului împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Suprapunerile închise și lipsa articulațiilor împiedică depunerea de murdărie și mușchi. 

5. Posibilitatea instalării unei țigle pe o pantă cu un unghi mic de înclinare înseamnă că o putem folosi în implementarea proiectelor arhitecturale moderne cu acoperișuri joase. În cazul țiglelor ceramice CREATON TITANIA, utilizarea unei membrane adecvate face posibilă instalarea produsului pe un acoperiș cu un pas de acoperiș de la 10 °.  
 
Alegerea acoperirii potrivite este o investiție care te va ține departe de orice grijă un timp îndelungat. Prin urmare, înainte de a cumpăra, merită să aveți în vedere toate avantajele pe care le oferă modelele care s-au consacrat drept cele mai apreciate de pe piață.   
Calitatea CREATON înseamnă durabilitate de până la 50 de ani, un aspect unic și un raport calitate-preț imbatabil.