CIAO, BELLA! Portoghese SanMarco: simbioza perfectă între clasic și contemporan

Casa îți definește stilul, iar acoperișul definește stilul casei în sine.

De aceea, merită luat în considerare un acoperiș definit de un aspect deosebit care încorporează șarmul unic al atmosferei mediteraneene.

În această toamnă, CREATON și-a lărgit gama de produse oferite, integrând în portofoliul său țigla SanMarco, un produs modern, performant, ecologic și cu un impact estetic maxim.

Când spui mediteraneean, spui frumusețe, stil, culoare, bun gust, tradiție și prestanță. 
Toate aceste atribute caracterizează și țiglele SanMarco.

 De ce să alegi țigla Portoghese SanMarco?

Țigla Portoghese SanMarco combină stilul clasic și modernitatea: este o țiglă ceramică versatilă, acoperind fiecare acoperiș cu stil, reinterpretând aspectul unui acoperiș tradițional. 
Numeroasele culori disponibile oferă efecte inimitabile, făcând-o potrivită chiar și pentru arhitecturi moderne. Procesul de producție prin care este concepută țigla Portoghese, încorporarând cele mai avansate tehnologii, îi sporesc performanța și adaptabilitatea la cele mai exigente cerințe.

 

 

 

Portoghese SanMarco – versatilă și adaptabilă

Fiind o țiglă versatilă, Portoghese poate fi utilizată ca variantă optimă de învelitoare pentru mai multe tipuri de clădiri.

In Nordul Istanbulului (Turcia), la realizarea unui complex rezidențial modern de apartamente, constructorul a optat pentru utilizarea învelitorii Portoghese SanMarco, iar designul și funcționalitatea obținute sunt remarcabile.

 

 

 

În Ghevio di Meina (Italia), pentru un alt complex rezidențial, de această dată format din case individuale, constructorul a ales Portoghese SanMarco, aducând astfel un plus de aspect și durabilitate vilelor moderne construite pe un stil arhitectonic clasic.

 

 

 

Tot în Italia, la Verbania, „Sacra Famiglia” a ales învelitoarea Portoghese SanMarco pentru un design de impact al acestui ansamblu de clădiri administrative.

 

 

 

 

Un alt exemplu, tot din Peninsulă, este cel al folosirii modelului Portoghese SanMarco, și în particular a culorii Ticino, pentru realizarea unor acoperișuri în 2 sau mai multe ape într-un complex de case individuale de un farmec deosebit.

 

Un alt element unic al țiglelor SanMarco din portofoliul CREATON Portoghese și Coppo SanMarco EVO) este implicarea designerilor în procesul de producție, pentru a transforma țigla SanMarco într-un produs modern, performant, ecologic, cu impact estetic maxim. 
 

 

Procesul de producție implică cele mai avansate tehnologii și materii prime de cea mai înaltă calitate. Pe lângă aceste elemente, clienții Portoghese SanMarco apreciază în mod deosebit  gama largă de culori disponibile.  

Date tehnice

Țigla ceramică Portoghese se încadrează în categoria modelelor mici, având dimensiunea de 250 x 410 mm. Lăţimea de acoperire medie aprox. 202 mm este completată de o lungime de acoperire medie aprox. 343 mm.

Necesarul minim de ţigle este de aproximativ 14,4 buc/m2, în vreme ce greutatea/mp este de circa 44,6 kg/m2.

Greutatea pe palet este aproximativ 575 kg, un palet dispunând de 180 bucăți.

Fiecare pachet conține 6 bucăți.

 

Alege Portoghese de la SanMarco pentru casa ta!

Clientii care au ales țigla mediteraneană Portoghese SanMarco au imprimat caselor o personalitate unică, datorită aspectului și stilului acesteia, ce radiaza un rafinament italian unic.

Pentru mai multe informații, poți completa formularul aici și vei fi contactat de unul din reprezentanții noștri.

CREATON pune cei 145 de ani de experiență și una dintre cele mai pregătite echipe de vânzări și consultanță din industrie, în sprijinul clienților în toate aspectele legate de acoperiș.