CIAO, BELLA! De ce să alegi noua țigla mediteraneană

CIAO, BELLA! De ce să alegi noua țigla mediteraneană

Ne aflăm într-o fază a pandemiei în care, în ciuda revenirii viguroase în multe domenii în care activitatea se desfășoară în parametri cât mai aproape de normal, există în continuare decalaje în lanțul de distribuție. 
Piața învelitorilor reprezintă unul dintre aceste sectoare. 
Spre deosebire de alți producători cu o capacitate limitată de a satisface la timp cererea în creștere, CREATON își lărgește portofoliul de produse cu o nouă gamă, beneficiind de caracteristici unice, păstrând continuitatea în diversificarea ofertei de țiglă ceramică de cea mai bună calitate. 

 

A sosit țigla mediteraneană!"Grazie" aspectului deosebit care transpune farmecul unic al atmosferei mediteranene, SanMarco propune azi țigla care definește arhitectura de mâine. SanMarco reprezintă în Italia sinonimul pentru termenul „țiglă”, fiind alegerea numărul unu a clienților din Peninsulă. 
În procesul de producție sunt folosite cele mai avansate soluții tehnologice, cunoștințe tehnice și un dialog neîntrerupt cu designerii pentru a transforma țigla ceramică într-un produs modern, performant, ecologic, cu impact estetic maxim.

Acum, țigla SanMarco este disponibilă pentru clienții CREATON.

 

Portoghese sau Coppo SanMarco Evo? Ce se potrivește mai bine casei tale?

 

Portogheze: când clasicul întâlnește contemporanul. Tigla Portoghese SanMarco combină stilul clasic și modernitatea: este o țiglă versatilă, care acoperă fiecare acoperiș cu stil, reinterpretând aspectul unui acoperiș tradițional. Numeroasele culori disponibile oferă efecte inimitabile, făcându-l potrivit chiar și pentru arhitecturi moderne, în timp ce tehnologiile avansate prin care este conceput îl fac un produs inovator, sporindu-i performanța.

NERO
GREY
TESTA DI MORO

Coppo SanMarco Evo: performanță tehnică și estetică. 
Este sinteza tehnologiei cu inovația, o țiglă concepută pentru a garanta performanța și durabilitatea. Marginile ridicate, grosimea crescută, canalul de scurgere mărit, dar și acoperirea mai accentuată sunt caracteristicile care conferă unicitate țiglei Coppo SanMarco Evo. 
Datorită varietății de culori, Coppo SanMarco Evo se pretează la o utilizare optimă atât în ​​clădirile din mediu urban, cât și pentru casele de la țară.

 

SanMarco – alegerea fireasca pentru cele mai frumoase case

Fiindcă este toamnă, anotimpul în care ne suflecăm mânecile și trecem la treabă, după o binemeritată vacanță, este cel mai bun moment pentru a imprima casei noastre o nota unică, un aspect deosebit cu ajutorul țiglelor mediteranene. 
Poți afla aici mai multe detalii despre noua țiglă mediteraneană!