Cât de importantă este calitatea jgheaburilor și burlanelor pentru casa ta?

Cât de importantă este calitatea jgheaburilor și burlanelor pentru casa ta?

Pentru un acoperiș, dar și pentru întreaga casă în general, jgheaburile și burlanele sunt de o importanță crucială, datorită rolului pe care îl joacă în ținerea apei la distanță. Atunci când vorbim despre produse de calitate cu funcționalitate superioară, un sistem de jgheaburi și burlane adecvat ajută la prevenirea efectelor de deteriorare a acoperișului din cauza apei, la prevenirea inundațiilor subsolurilor și multe altele.


Ținerea apei departe de casă este cea mai importantă funcție pe care o servește un sistem de jgheaburi. Putem spune chiar ca alegerea unui sistem performant de jgheaburi și burlane poate chiar spori durabilitatea unui acoperiș.

Mereu spunem „tare ca oțelul”, apreciind în același timp noblețea, flexibilitatea și durabilitatea aluminiului. Nu e, deci, de mirare de ce specialiștii recomandă drept reper în materie de performanță jgheaburile și burlanele realizate din aluminiu si oțel.

Deși nou in portofoliul CREATON, sistemul de jgheaburi și burlane este creat pentru a satisface toate nevoile celor mai pretențioși beneficiari și vine la pachet cu toate accesoriile și elemente pentru montare. 
Este un sistem pluvial care se potrivește cu majoritatea culorilor din portofoliul CREATON. Modelele dispun de o secțiune transversală adecvată diferitelor tipuri de invelitoare. Trebuie notat că determinarea dimensiunii secțiunii transversale a jgheaburilor va trebui realizată de către un arhitect sau de către un constructor de acoperișuri.

Puncte forte.

Avantajele sistemului de jgheaburi și burlane de la CREATON pot fi sumarizate prin următoarele:

 • perioada mare de garanție (30 de ani)
 • o gamă de culori armonizată perfect cu materialele din portofoliu
 • același standard de calitate CREATON, apreciat și de clienții țiglelor ceramice
 • durata lunga de viață conferită de calitatea materialelor, tehnologia utilizată și finisări
 • foarte importantă pentru păstrarea aspectului unic pe o perioadă lungă de timp este suprafața „ROBUST”, rezistentă la zgârieturi

   

Din punct de vedere tehnic, jgheaburile si burlanele și toate accesoriile aferente sunt produse CREATON, dezvoltate în mod unic pentru un sistem complet, disponibil în varianta din oțel si și în varianta din aluminiu, precum și în două tipuri de secțiune transversală (333 și 280 mm). 

La cele două dimensiuni de jgheaburi, se utilizează două tipuri de burlane cu diametrul de 100 și 80 mm.

Accesorizare

Gama de accesorii a sistemului de jgheaburi si burlane de la CREATON este una completă incluzând 

 • Foi tablă plana din oțel
 • Folie drenaj 
 • Nituri din oțel
 • Elemente ingropate sustinere burlan: S120-160, S160-200, S200-240, S200-320
 •  suruburi 140, 200, 250, 300 mm, dibluri pentru suruburi,
 • Thermo stop, Garnitura distantier pentru brățară burlan
 • Adeziv siliconic, Vopsea corectoare, etc.

Toamna recordurilor în materie de performanță și reduceri de preț!

Jgheaburile și burlanele sunt importante pentru protejarea locuinței tale împotriva daunelor atât costisitoare provocate de acțiunea apei. 
Sistemele pentru jgheaburi și burlane marca CREATON sunt rezultatul inovațiilor speciale realizate de companie în cei peste 130 de ani de echipare a acoperișurilor din întreaga lume.

Poți profita de oferta Creaton la Sistemele pentru jgheaburi și burlane, și vei avea până la 50% reduceri în această toamnă!

Ai calitate, ai eficiență și ai un sistem performant de la CREATON!