Calitatea germană, la țigla ceramică de la CREATON

Calitatea germană, la țigla ceramică de la CREATON

Calitatea germană, la țigla ceramică de la CREATON.

Eins, zwei, drei... nu ne ajung cifrele în limba germană pentru a enumera argumentele pentru care clienții optează pentru calitatea produselor nemțești. Este poate fiindcă sunt atent concepute, bazate pe studii îndelungate ale cerințelor consumatorilor, poate pentru că materia primă este de cea mai bună calitate, sau datorită faptului că tehnologia și tradiția se îmbină armonios, cu rezultate de o eficiență maximă? Răspunsul corect cuprinde toate aceste argumente, iar țigla ceramică marca CREATON produsă în Germania încorporează toate aceste atribute.

Diverse modele, cum să alegi dintre ele?

Nu te abați de la cerințele de calitate, cântărești atent tot ansamblul de caracteristici, compari ofertele și alegi varianta care se potrivește cel mai bine acoperișului tău.
Enumerăm cinci criterii de bază pe care s-ar baza achiziția unui sistem din țiglă ceramică pentru acoperișuri:

  1. Calitatea și rezistența. În privința durabilității în regim de calitate maximă, putem da ca exemplu țigla ceramică din gama ”RATIO”, care dispune de un set de caracteristici imbatabile. Rezistă cu suces în fața intemperiilor vremii, păstrându-și calitatea de-a lungul timpului, având, în același masura, o mare anduranță la radiațiile ultraviolete sau la apă și zăpadă, intemperii ce nu au efecte secundare asupra țiglei. Sistemul echilibrat de interconectare creează proporții favorabile, ce ajută și sporesc rezistența împotriva vântului. 
  2. Aspectul.Țigla ceramică CREATON este recunoscută pentru proprietățile sale estetice, dând un plus de eleganță și de farmec construcțiilor moderne sau clasice. În plus, are o mulțime de avantaje imposibil de contestat. De pildă, modelul tradițional ”HARMONIE” a suferit îmbunătățiri în timp, astfel încât, prin puterea de inovație s-a creat o țiglă ceramică extraordinar de flexibilă, clasică, ce oferă avantaje speciale.
  3. Caracteristicile tehnice. Și aici, Creaton excelează în materie de exigență, astfel un bun exemplu este țigla ceramică “PREMION”. Gama ”PREMION” și-a demonstrat fiabilitatea pe termen lung în toate regiunile în care a fost folosită, începând cu zonele foarte friguroase, din proximitatea Alpilor, până la zonele tropicale umede (caracterizate de prezența frecventă a musonului). Îmbinarea ingenioasă a celor mai fine materii prime cu tehnologia de producție inovatoare a contribuit la obținerea acestui rezultat. Încă de la bun început se pune accentul cu consecvență pe calitatea deosebită: prin umezirea exactă a celor mai fine și pure argile de calitate se obține o masă omogenă ce prezintă caracteristicile ceramicii fine.
  4. Factorul ecologic. Sustenabilitatea nu este doar un concept la modă, este o necesitate. De pildă, țigla ceramică modelul ”CANTUS” este o investiție excelentă pe termen lung, fiind o alegere eficientă, o țiglă ceramică din argilă, un material 100% natural, care aduce valoare și tradiție acoperișurilor marca CREATON. ”CANTUS” reușește cu succes să combine perfect tradiția cu modernismul, reprezentând țigla ceramică ideală pentru renovările acoperișurilor deja existente.
  5. Prețul. Țigla ceramică este desăvârșită atunci când calitatea totală este completată de un raport caracteristici-preț imbatabil. Ca un exemplu, la o trăinicie extremă și un aspect deosebit de frumos, modelul ”DOMINO” adaugă și un raport calitate-preț foarte avantajos. Modelul ”DOMINO” este confecționat cu ajutorul celor mai moderne procese de înaltă tehnologie. Cu gama „DOMINO“ s-a creat o combinaţie de succes între avantajele unice ale țiglei de argilă arsă şi conceptele moderne de design. O expresivitate formală maximă şi o completă renunţare la artificii stilistice superflue - asta caracterizează designul izbitor de diferit al gamei „DOMINO“. În acelaşi timp demonstrează funcţionalitate optimă şi eficienţă a costurilor, atât pentru constructori, cât şi pentru proprietarii de clădiri.

Folia care face diferența

Super-GUT, ar zice neamțul.

E bine sa ai de unde alege și ce alege: sistemul din țiglă ceramică pentru acoperișuri de la CREATON dă tonul prin imbatabila calitate germană!

In plus, Profită acum de oferta speciale!