BALANCE - Echilibru între formă, proporție și rentabilitate

BALANCE - Echilibru între formă, proporție și rentabilitate

Denumirea acestui model de țiglă ceramică, aleasă nu întâmplator BALANCE, reușește să descrie echilibrul în cea mai pură formă, proporție, rentabilitate și durabilitate. Aceste patru atribute sunt caracteristicele de bază ale țiglei ceramice CREATON. Vă prezentăm un produs care îmbină armonios calitatea excelentă cu frumuseţea şi durabilitatea. Cand vine vorba despre lucruri facute să țină o viață, motto-ul CREATON, este important ca durabilitatea sa nu fie singurul scop în sine, ci factorul care produce echilibru și satisfacție.

Țigla ceramică CREATON are în compoziție doar materii prime naturale: apă, aer, pamant. Urmând aceste principii, CREATON dezvoltă prin modelul BALANCE dimensiuni total noi ale configuraţiei acoperişului, în ceea ce priveşte rentabilitatea şi designul. Cu un necesar de 8,4 bucăţi/m2, CREATON oferă o ţiglă care nu numai că îşi dovedeşte exemplar calităţile arătând remarcabil de bine, dar care stabileşte şi noi standarde ale raportului calitate – preţ. Tehnica sofisticată de fălțuire a modelului BALANCE atribuie țiglei pe lângă calitatea ridicată şi designul deosebit, cea mai înaltă siguranţă, conferind o valoare stabilă, de durată a suprafeţei acoperişului

BALANCE - Echilibru între formă, proporție și rentabilitate

Pentru că imaginea este foarte importantă, CREATON a creat modelul BALANCE, disponibil într-o gamă variată de culori. Acoperișul capătă astfel un aspect plăcut, adaptabil indiferent de natura construcţiei: veche, locuinţă modernă sau casă de vacanţă. Suprafaţa unică a țiglei din gama BALANCE este netedă, recunoscută prin rezistenţa sa ridicată la zgârieturi şi impact.

În materie de acoperișuri marca CREATON, primul atribut al calității este considerat a fi rentabilitatea. Astfel, prin intermediul țiglei ceramice din gama BALANCE, cu formatul de 323 x 500 mm se atinge un uimitor raport calitate – preţ. Cantitatea minimă necesară de numai 8,4 bucăţi/m2 dovedește rentabilitatea acoperișului realizat din modelul BALANCE. 

Urmând recomandarile specialiștilor în domeniul acoperișurilor, alegând cele mai bune materiale putem deveni artizanii propriei noastre armonii. CREATON vă propune cu acoperisul BALANCE, protecție pentru confortul unei vieți echilibrate, dumneavoastră sunteti cei care decideți!