Ar putea o țiglă de calitate, tradițională, să beneficieze de o montare rapidă?

Ar putea o țiglă de calitate, tradițională, să beneficieze de o montare rapidă?

Lumea se mișcă mai rapid ca oricând, ne deplasăm mai rapid, ne conectăm mai rapid. Totul e mai rapid, inclusiv ritmul în care vrem să ducem la bun sfârșit cele mai importante proiecte. Printre acestea, un loc aparte îl ocupă propria casă și acoperișul ei.

În construcția unui acoperiș există mai multe criterii care trebuie luate în calcul, printre acestea fiind calitatea și aspectul țiglei. Când, pe lângă aceste calități, modelul de țiglă ceramică se montează rapid și simplu, dispune de un format generos și durează o viață, balanța se înclină în mod natural înspre țigla ceramică RAPIDO.


În alegerea tipului de țiglă potrivit, specialiștii menționează câteva criterii de bază: calitate și rezistență, aspect, caracteristice tehnice, factorul ecologic și, evident, prețul. La toate aceste criterii, țigla RAPIDO se prezintă cu un scor maxim, fiind atractivă și din perspectiva rentabilității. 
Întreg portofoliul de țigla ceramică de la CREATON prezintă avantaje din punct de vedere al criteriilor menționate, față de țigla metalica. 
Modelul de țiglă ceramică RAPIDO dispune de atribute unice, având în plus și avantajul dimensiunii. La toate trebuie adăugată oferta specială pe care CREATON o pune la dispoziția clienților RAPIDO în această perioadă.

 

 1. Megaformat. Acoperirea mare conferă eficiență din punct de vedere al timpului necesar montării, fapt care determină un cost redus pe suprafața acoperită.
   
 2. Flexibilitate. RAPIDO beneficiază și aici de un avantaj competitiv semnificativ. Spațiul mare de deplasare de 44 mm asigură o flexibilitate sporită și o montare simplificată.
   
 3. Rentabilitate. Acoperind cu aproximativ 8,1 bucăți fiecare metro pătrat, RAPIDO asigură, astfel, un raport preț-performanță de top.
   
 4. Aspect. Un model tradițional, care pune în valoare punctele forte ale arhitecturii unei 
  clădiri, conferă un plus estetic semnificativ. Casa arată bine cu RAPIDO!
   
 5. Rezistență. Nervurile de susținere asigură rezistență statică îmbunătățită și evacuarea oricărei forme de apă de condens.
   
 6. Calitate. Standardul CREATON, promotor al calității totale, utilizând cele mai bune materii prime și tehnologie de ultimă generație, confer garanția unui produs pe care te poți baza pe o perioadă lungă de timp. Practic, o viață.

Caracteristici tehnice

Caracteristicile menționate mai sus fac ca țigla ceramică RAPIDO să fie model de cu un raport calitate-preț de-a dreptul imbatabil. Detaliile tehnice impresionante ale țiglei ceramice RAPIDO sunt determinate de dimensiunile de care dispune: o lungime de aproximativ 325 x 502 mm, respectiv o lăţime de acoperire medie de circa 278 mm. Lăţimea de acoperire maximă este de circa 280 mm, în timp ce lăţimea de acoperire minimă ajunge la aproximativ 277 mm.

Cum vine, se poate monta rapid. Rapido presupune necesar mediu de ţigle de circa: 8,4 bucăți/m² și este livrată în următoarele condiții:

 • Greutate per palet (aprox.): 899 Kg
 • Greutate/unitate de produs – buc: (aprox.) 5.2 Kg/buc
 • Buc per palet: 168 bucăți
 • Buc. per mini-pack: 4 bucăți

Concluzii

Concluzia specialiștilor în acoperișuri este că, un model de țiglă tradițional, disponibil în format XXL, ultra-flexibil, și care durează până la 150 ani, se poate monta simplu și rapid.
Fie că e vorba despre construcția unui imobil nou sau de renovarea unei clădiri vechi, remarcabilele date tehnice și raportul preț-performanță scot în evidență caracterul unic  al țiglei ceramice RAPIDO, o alegerea firească pentru o țiglă ceramică de format mare de marca CREATON, garanție a calității și durabilității de peste 130 de ani. 

 

Profită de oferta RAPIDO! 
La CREATON, cele mai căutate modele de țigla ceramică sunt acum la reducere.

Alege pe termen lung. 
Profită acum de oferta specială care conține reduceri la cele mai căutate modele de țiglă ceramică și la accesoriile CREATON!