2019, anul proiectelor durabile, realizate cu soluțiile CREATON!

2019, anul proiectelor durabile, realizate cu soluțiile CREATON!

Un nou an înseamnă un nou set de obiective. Mereu ne dorim ca anul care vine să fie mai bun, mai prosper, plin de reușite pe toate planurile.  Obiceiul setării unor obiective la trecerea dintre ani dateaza de cel putin două milenii, dar nu a fost mereu în aceeași formă ca acum. Viața e ceva mai complexă, nevoile sunt mai diverse, însă elementul care a rămas mereu constant este dorința pentru mai bun, pentru calitate.

Așa cum ne-am obișnuit clienții de peste 130 de ani, noi, cei de la CREATON rămânem fideli rețetei calitătii în care tradiția se imbină cu tehnologia și inovația, având ca rezultat succesul sustenabil.

Mereu consecvent principiului purităţii și sustenabilității, CREATON nu foloseşte decât surse naturale pure de argilă,lut şi apă care sunt extrase din apropierea fabricilor producătoare. Argila şi lutul sunt principalele componente ale tiglelor pentru acoperiş din argilă arsă. Ambele materii prime s-au format după şi în timpul glaciaţiunii ca rezultat al descompunerii feldspaţilor. Combinată cu apa, argila se transformă într-un material modelabil cu o structură foarte fină şi o bună capacitate de absorbţie de apă.

În general, cele mai importante criterii care stau la baza alegerii învelitorilor pentru acoperișuri sunt calitatea si durabilitatea, iar soluțiile de țiglă ceramică de la Creaton îndeplinesc la parametri maximi toate cerințele din punct de vedere al performanței.  Numarul redus de reclatii este un element care certifică satisfacția clienților noștri și ne consolidează determinarea și dedicația pentru calitatea totală a produselor și a serviciilor pe care le oferim. 

2018 a fost un an excelent, iar premisele pentru noul an sunt, de asemenea, pozitive. Începem 2019 încrezători că împreună vom realiza cele mai trainice proiecte cu cea mai durabilă țiglă. 

CREATON vă urează An Nou prosper și plin de realizări!