Toamna ofertelor speciale la CREATON

Toamna ofertelor speciale la CREATON

Toamna ofertelor speciale la CREATON

Când spui „premium în materie de sisteme pentru acoperișuri”, spui CREATON.

Acest statut vine ca urmare a unei expertize acumulate în cei peste 130 de ani de continuă perfecționare în zona producției celei mai complete și performante game de țigle ceramice.
Toamna lui 2019 se anunță un sezon excelent pentru cele mai importante proiecte legate de casă. De aceea, CREATON vine în întâmpinarea clienților săi cu oferte promoționale imbatabile.

Una din categoriile de produse care pune în lumina calitatea materialelor, durabilitatea, tehnologia și inovația este cea a țiglelor ceramice de format mare. În această categorie, CREATON propune 2 modele excepționale: MAGNUM și TITANIA.

Profită de ofertele speciale pentru MAGNUM și TITANIA!

Optând pentru un acoperiș din țiglă ceramică, gama MAGNUM, datorită dimensiunilor mari, de aproximativ 350x485 mm, vei obține un raport preț/eficiență optim.

Designul deosebit atribuie gamei „MAGNUM“ lansarea unui nou trend în rândulțiglelor ceramice, la care se adaugă eficiența costurilor, rezultatul final fiind unul menit a satisface cele mai exigente cerințe. Această tigla extraordinară de format foarte mare este fabricată cu ajutorul celor mai noi tehnologii într-o manieră perfectă. Ca forţă inovativă şi motor al întregii branşe, CREATON foloseşte cea mai modernă fabrică din Europa pentru fabricarea plăcilor uriaşe din gama „MAGNUM“. Cautând soluţii economice avantajoase, CREATON propune ţigla ceramică MAGNUM datorită calitaților sale imbatabile: preţ competitiv pe metru pătrat, consum redus de manoperă, manipulare rapidă, uşurinţă în montaj, greutate redusă.

 

TITANIA este, la rândul ei, o țiglă caracterizată de o rezistență excepțională la capriciile vremii și de o impermeabilitate deosebită. Unul din elementele care diferențiazățigla TITANIAîn randul produselor similare ei este ușurința manevrării, o calitate unică printre țiglele ceramice de format mare.

Atât flexibilitatea, cât și ușurința manevrării la montaj ațiglei ceramice TITANIAsunt consecința unei caracteristici unice în rândul segmentului dețiglă profilată: glisajul de cca 43 mm per placă, generat de falțul din capăt.

Mixul calităților TITANIA este completat de un preţ imbatabil pe metru pătrat, de un necesar de manoperă mult redus, de o manipulare rapidă, de o greutate redusă pe mp, toate rezultând și fiind completate de o remarcabilă uşurinţă în montaj, apreciată de specialiștii înînvelitori ceramice.

Țigla produsă în Germania, o ofertă serioasă și reduceri pe măsură în această toamnă

Modelele de țiglă ceramică marca CREATON produse în Germania încorporează o sumă de atribute excepționale, care o diferențiază de produsele concurenței: materie primă e de cea mai bună calitate, durabilitatea, adaptabilitatea la cele mai diferite cerințe, precum și utilizarea celei mai moderne tehnologii de producție.

Ce diferențiază cele cinci modele de țiglă ceramică produsă de CREATON în Germania

Vom trece în revistă câteva din punctele forte ale modelelor RATIO, HARMONIE, PREMION, CANTUS și DOMINO, modele produse în Germania și care fac obiectul ofertei speciale a toamnei la CREATON.

În privința durabilității în regim de calitate maximă, se evidențiază țigla ceramică din gama ”RATIO”, care rezistă cu succes vicisitudinilor vremii, păstrându-și calitatea printr-o mare anduranță la radiațiile ultraviolete sau la apă și zăpadă, intemperii care nu produc efecte secundare asupra țiglei.

Toate gamele menționate dispun de un aspect deosebit, conferind eleganță construcțiilor moderne sau clasice. De pildă, modelul tradițional ”HARMONIE” a suferit îmbunătățiri în timp, astfel încât, prin puterea de inovație s-a creat o țiglă ceramică extraordinar de flexibilă, clasică, ce oferă avantaje speciale și un aspect aparte.

Un aport important în performanțele țiglelor CREATON este datorat caracteristicilor tehnice ale acestora. Un bun exemplu de model care este rezultatul tehnologiei germane este țigla ceramică “PREMION”. Gama ”PREMION” este una care conferă fiabilitate pe termen lung, atât în zonele foarte friguroase, din proximitatea Alpilor, cât și în zonele tropicale umede. Este un melanj între cele mai fine materii prime și tehnologia de producție inovatoare.

Tehnologia modernă presupune și o abordare responsabilă în ceea ce privește mediul. Din punct de vedere al sustenabilității, țigla ceramică modelul ”CANTUS” este o investiție eficientă pe termen lung, datorită faptului că este o țiglă ceramică din argilă, un material 100% natural, care pune în valoare acoperișurile produse de CREATON. ”CANTUS” combină cu succes modernismul cu tradiția, fiind o soluție ideală pentru renovările acoperișurilor deja existente.
 

O altă zonă în care CREATON reușește să vină în întâmpinarea cerințelor clienților este realizarea unui raport caracteristici-preț imbatabil. Spre exemplu, cu o durabilitate ridicată și un aspect estetic deosebit, modelul ”DOMINO” dispune și de un raport calitate-preț foarte avantajos. Modelul ”DOMINO” este realizat cu ajutorul celei mai moderne tehnologii.

Gama „DOMINO“ reprezintă succesul unui ansamblu constând în avantajele unice ale țiglei de argilă arsă şi conceptele moderne de design.

Sistemul complet face diferența

Atunci când cauți soluția completă pentru acoperișuri, alege sistemul complet de la CREATON! Iar alegerea te va face să beneficiezi de o ofertă specială la accesorii, pentru a fi pregătit 100% pentru vicisitudinile vremii în sezonul rece.

Folia anticondens, ajută acoperișul să-și pună pe deplin în valoare performanțele, îi maximizează durata de viață, iar surprizele neplăcute sunt ținute la distanță. Foliile produse de CREATON asigură o etanșeitate perfectă, rezistență mecanică, permeabilitate în fața vaporilor, rezistența la fluctuațiile de temperatură, rezistența la radiațiile UV.

Din sistemul complet propus de CREATON mai fac parte următoarele elemente: țigla de aerisire, țigla de aerisire pentru conexiune la coamă, banda de ventilare. Acestea suntaccesorii de ventilațiesau de aerisire la cele mai înalte standarde de calitate, rezultat al inovațiilor speciale CREATON. 

Clemele, sistemul parazăpadă, precum și alte elemente datorită cărora, sistemul de acoperiș devine mai sigur împotriva intemperiilor (ploi, grindină, zăpezi), fiind accesorii de siguranță care nu trebuie să lipsească dintr-un sistem complet pentru acoperiș.

Înarmați cu aceste informații, suntem siguri că v-ați făcut o imagine despre alegerea sistemului pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țigla ceramică pentru acoperișuri de la CREATON dă tonul unei toamne excelente, cu reduceri speciale!

Profită acum de ofertele Creaton!