Sistemul complet, o alegere înțeleaptă!

Sistemul complet, o alegere înțeleaptă!

Un sistem este un grup de elemente care interacționează, formând astfel un tot unitar. Are un scop, o funcționalitate, iar fiecare entitate a sistemului este subsumată acestui scop. Când alegi un sistem, alegi certitudinea adaptării la o mulțime de situații. În cazul acoperișului, ai certitudinea siguranței în cazul oricărui tip de vreme, având parte, de asemenea, și de durabilitate ridicată, fată de situațiile în care lipsesc anumite componente ale unui sistem complet de acoperiș.  

Ce-ți dorești de la un acoperiș?

Comunicarea permanentă cu clienții i-a ajutat pe specialiștii de la CREATON să definească principalele atribute căutate de cei care se află în alegerea unui acoperiș pentru propria casă. Aceștia au listat durabilitatea, rezistența, eficiența, prețul, factorul natural și aspectul printre criteriile cele mai importante în alegerea unui acoperiș. 
Toate aceste obiective pot fi facilitate de existența unui sistem complet, în care fiecare componentă punctează la unul sau mai multe criterii, în funcție de calitatea sa intrinsecă.  

Folia care face diferența

Un exemplu de entitate în sistemul unul acoperiș este folia anticondens. Fără o folie anticondens, acoperișul nu mai e atât de performant, durata de viață ii poate scădea, iar surprizele neplăcute pot apărea atunci când te aștepți mai puțin. Umezeala și condensul pot provoca cele mai multe probleme, în fiecare anotimp, dar cu precădere vara și iarna. Printre consecințe, se numără degradarea structurii de susținere a țiglei, ceea ce determină costuri neprevăzute pentru reparația structurii acoperișului.  

Foliile produse de CREATON asigură o performanță optimă din foarte multe puncte de vedere: etanșeitate, rezistenta mecanică, permeabilitate în fața vaporilor, rezistența la fluctuațiile de temperatură, rezistența la radiațiile UV. 

Mai există și alte elemente în cadrul unui sistem complet de acoperiș, precum diverse accesorii alături de care acoperișul din țiglă ceramică își maximizează proprietățile. 

Ieșirea aerului încălzit de sub acoperiș are o importanță ridicată, este extrem de importanta deoarece cantitatea crescută de aer cald contribuie semnificativ la marirea sarcinii termice a spațiului interior. Țigla de aerisire este lementul de aerisire în punct stabilit care servește la introducerea și ieșirea aerului la coamă, margini înclinate, deasupra și sub străpungeri și ferestrele acoperișului. 
 

Țigla de aerisire pentru conexiune la coamă este soluția optimă pentru aerisirea decalajului în punctul cel mai înalt de sub acoperiș, adică de-a lungul coamei. 
 

Banda de ventilare acoperă decalajul format la contrașipci, împiedicând pătrunderea dăunătorilor și în același timp permițând un flux neîntrerupt al aerisirii. 

Țigla de aerisire, țigla de aerisire pentru conexiune la coamă, banda de ventilare reprezintă accesorii de ventilație sau de aerisire, rezultat al inovațiilor speciale Creaton, realizate la cele mai înalte standarde de calitate. 

Acoperișul este ultima barieră în fața intemperiilor mediului: ploi, zăpadă, grindină. Chiar daca detaliile de îmbinare sunt bine proiectate și realizate, se pot ivi condiții de vreme extremă în cazul cărora este necesară fixarea adițională a anumitor elemente.  

Zăpada căzută în abundență pe acoperiș poate deveni o problemă în cădere. Pentru a evita acest lucru, zăpada trebuie oprită pe suprafața acoperișului, deoarece dacă zăpada se topește pe acoperiș, nu există pericolul alunecării. CREATON a dezvoltat sistemul parazăpadă metalic, cu element amplasate pe toată suprafața acoperișului conform metodei și densității necesare în baza condițiilor climatice. 

În portofoliul CREATON, există diferite design-uri de cleme contra furtunii pentru diferitele tipuri de țiglă: clema contra furtunii din aliaj de zinc-aluminiu, clema contra furtunii  cu fixare prin cui (produsa din aliaj de zinc-aluminiu), clemă contra furtunii universală, etc. 
Clemele, sistemul parazăpadă, precum și alte elemente datorită cărora, sistemul de acoperiș devine mai sigur împotriva intemperiilor, sunt accesorii de siguranță

La CREATON, accesoriile sunt produse originale, create special pentru a optimiza performanța sistemului pentru acoperișuri.
Alege înțelept sistemul complet pentru acoperișuri, de la CREATON!