Cum alegem acoperișul perfect? Aspectul.

Acoperișul care pune în valoare frumusețea casei tale!

Casa oglindește personalitatea proprietarului, indiferent că vorbim despre o locuință personală sau despre o clădire de business, care este percepută fie ca un element de statut, fie ca o componentă a brand-ului însuși. Simțul estetic, atenția la detalii, alegerea materialelor potrivite și utilitatea sunt elemente definitorii pentru realizarea unei case cu adevărat reușite.

Spre deosebire de învelitorile metalice, cele ceramice oferă o combinație unică și diversă de modele si culori. În această categorie, specialiștii percep CREATON drept o „marcă de renume pentru acoperișuri creative”, un brand reprezentativ pentru țiglele ceramice.

 

Diferențe notabile de aspect între învelitorile ceramice și cele metalice

De altfel, designul elegant, inspiraţional, este încă unul din atuurile țiglelor ceramice în comparația cu învelitorile metalice, reușind să pună în valoare cele mai complexe si pretențioase forme arhitecturale. Aici sunt incluse și casele tradiționale românești (cu toate influențele și specificul regional), a căror farmec unic este potențat de țigla ceramică, țiglă realizată din cele mai bune materii prime naturale, cu ajutorul unui proces tehnologic de ultimă generație.  O vizită la Muzeul Satului din București oferă cea mai bună perspectivă asupra simbiozei perfecte dintre țigla ceramică și tipologiile de case tradiționale românești. Aspectul învelitorilor metalice, deși plăcut atunci când este recent montat, se deteriorează rapid în timp, ca urmare a rezistenței reduse în ceea ce privește temperaturile (atât cele scăzute, cât mai ales cele ridicate).

 

Materia primă este, și în acest caz, un factor de succes, conferind o frumusețe clasică, naturală, clădirilor care au acoperișul din țiglă ceramică. Aceasta este, de asemenea, rezultatul impactului formei clasice a țiglei, construită special pentru a adăuga un plus din punct de vedere al aspectului, punând în valoare frumusețea celor mai pretențioase case. Din acest considerent, învelitorile metalice prezinta posibilități limitate de punere în valoare a părții estetice. Diversitatea materialelor, formele și culorile unice sunt ingrediente care permit o libertate infinită în privința designului de acoperiș, toate la îndemâna clienților aleg învelitorile ceramice.

Cum alegem acoperișul perfect? Aspectul.

CREATON și focusul în zona de design

Parcurgând întregul portofoliu de produse CREATON, de la țigla cu solzi, la țigla profilată, de la țigla reformată la cea netedă, de la țigla fălțuită cu adâncitură dublă, la cea de format mare si până țigla uluc și toate învelitorile cu forme speciale, toate sunt create pentru a face diferența din punct de vedere estetic. Cu cei peste 245 de ani de experiență și una dintre cele mai mari echipe de vânzări și consultanță din industrie, CREATON sprijină cu expertiză și entuziasm clienții actuali și viitori în toate aspectele legate de acoperiș.

Acoperișul perfect este, în primul rând un acoperiș aspectuos. De aceea, specialiștii recomandă țigla ceramică, realizată din cele mai bune materiale, îmbinând naturalul cu tehnologia.