Sistemul complet înseamnă siguranță totală

Armonia sistemului pentru acoperiș, de la CREATON

Când cauți soluția completă pentru acoperișuri, alege sistemul complet de la CREATON!

Care sunt avantajele alegerii unui sistem in cazul acoperisurilor?

Oricine se află în căutarea unei soluții optime pentru acoperișul noii sale case, pentru renovare sau înlocuirea unui acoperiș vechi își poate pune această întrebare.

Avem în jurul nostru diverse exemple de sisteme. De pildă, mașina pe care o conducem, indiferent de marcă, clasă sau tip de combustibil, este în sine un sistem complet. Fiecare componentă, motorul, transmisia, caroseria, partea electrică, direcția, etc, face ca sistemul să funcționeze. Este lesne de închipuit cât de puțin relevant este un motor performant sau o caroserie impresionantă, dacă mașina nu are roți.

În același mod, în domeniul acoperișurilor, e nevoie de un brand care să încorporeze toate elementele care compun nevoile din punct de vedere al acoperișurilor, pentru a pune la dispoziția clienților un tot unitar, eficient, optimizat din punct de vedere al funcționalității. Din acest punct de vedere, CREATON este un leader printre producătorii de sisteme pentru acoperișuri, prin calitatea fără cusur a întregului sistem, dar si a componentelor luate separat, la care se adaugă un raport calitate-preț imbatabil.

Ce înseamnă lipsa unui sistem complet pentru acoperișuri?

Specialiștii atrag atenția asupra faptului că lipsa unui singur element al sistemului poate cauza o serie de probleme extrem de importante.

Spre exemplu, lipsa unei folii anticondens sau utilizarea uneia de slabă calitate poate scădea cu mult performanțele și durata de viață a unui acoperiș.

În fiecare anotimp, factorii care favorizează apariția umezelii și a condensului apar în fiecare moment.

Iarna, scurgerea poate fi blocată de stratul de zăpadă, iar căldura care se ridică din interiorul casei spre partea superioară ajunge la nivelul acoperișului. În lipsa unei ventilații eficiente, se pot forma picături de apă de la condens, care pot îmbiba structura de susținere din lemn a acoperișului.

Același efect îl au temperaturile ridicate de la baza acoperișului pe timpul verii, favorabile condensului.

Astfel, acoperișul are de suferit pentru că se degradează structura de susținere a țiglei, iar acest lucru poate genera foarte rapid costuri mari pentru reparația structurii acoperișului și degradează proprietațile atât de importante ale termoizolației.

Parametri de performanță

Tot în cazul foliei anticondens, criteriile care definesc performanța, influențând calitatea întregului sistem pentru acoperișuri sunt factori critici în cazul alegerii soluției optime. Foliile produse de CREATON punctează la parametri maximi în cazul fiecărui criteriu: etanșeitate, rezistenta mecanică, permeabilitate în fața vaporilor, rezistența la fluctuațiile de temperatură, rezistența la radiațiile UV.

Puteți afla AICI mai multe detalii despre foliile anticondens Creaton.

Un sistem complet de acoperiș, presupune și alte elemente, cum ar fi accesoriile de ventilație, accesoriile de siguranță, etc.

Accesoriile de ventilație

Asigurarea ieșirii aerului încălzit este extrem de importanta deoarece fără această ventilare, cantitatea crescută de aer cald contribuie semnificativ la marirea sarcinii termice a spațiului interior.
Astfel, țigla de aerisire este lementul de aerisire în punct stabilit care servește la introducerea și ieșirea aerului la coamă, margini înclinate, deasupra și sub străpungeri și ferestrele acoperișului.
Țiglă de aerisire pentru conexiune la coamă este soluția optimă pentru aerisirea decalajului în punctul cel mai înalt de sub acoperiș, adică de-a lungul coamei.

Mai multe detalii despre accesoriile de ventilație Creaton puteți afla AICI

 

Accesoriile de siguranță

Acoperișul este structura clădirii expusa direct factorilor de mediu - intemperii, depuneri de zăpadă, etc. Chiar daca detaliile de imbinare sunt bine proiectate și realizate, se pot ivi condiții de vreme extrema în cazul cărora este necesară fixarea aditionala a anumitor elemente.

Parazăpezi

Pentru a evita căderea zăpezii de la nivelul acoperișului, cea mai potrivită soluție este oprirea zăpezii pe suprafața acoperișului, deoarece dacă zăpada se topește pe acoperiș, nu există pericolul alunecării.
Astfel, CREATON a dezvoltat sistemul parazăpadă metalic, ale cărui elementele trebuie amplasate pe toată suprafața acoperișului conform metodei și densității necesare în baza condițiilor climatice.

Cleme contra furtunii

CREATON a dezvoltat diferite design-uri de cleme contra furtunii pentru diferitele tipuri de țiglă: clema contra furtunii din aliaj de zinc-aluminiu, clema contra furtunii  cu fixare prin cui (produsa din aliaj de zinc-aluminiu), clemă contra furtunii universală, etc.

Puteți afla AICI mai multe detalii despre accesoriile de siguranță Creaton.

 

La CREATON, țiglele Balance si Rapido vin acum cu o oferta speciala la accesorii.

Indiferent de destinația lor, toate accesoriile mai sus menționate sunt produse originale CREATON, optimizate pentru un sistem complet. Pentru un acoperiș perfect, sistemul face diferența.

Alege sistemul complet pentru acoperișuri, de la CREATON!