Soluții cu plăci fără azbest la CREATON

Nu amânați renovarea acoperișului! Chiar și în prezent, sute de mii de clădiri din Europa au acoperișuri din plăci plane sau ondulate, care conțin azbest, dăunător sănătății și mediului. Din cauza uzurii, particule de azbest intră în aer, și pătrund în plămâni, fapt ce poate cauza răni grave.

Renovarea acoperișurilor din plăci vechi, în stare avansata de deteriorare

Puțini știu că în cadrul renovării acoperișului, aceste materiale considerate deșeuri periculoase trebuie gestionate cu grijă în timpul transportului și eliminării lor.

CREATON vă oferă o soluție pentru renovarea acoperișurilor din plăci vechi: gama sa de plăci plane și ondulate care nu conțin azbest, oferă o alternativă ecologică pentru schimbarea acoperișului.

Plăcile plane CREATON sunt disponibile în 22 de mărimi și 9 de culori diferite, cu suprafață netedă și structurată. Cu ajutorul lor, se pot crea mai multe moduri de acoperire atât în cazul acoperișului cât și al fațadei. Produsele sunt rezistente la apă și îngheț, sunt ignifuge și rezistente la coroziune.

În cazul în care ați ales plăcile ondulate, puteți alege între 3 mărimi ale ondulei, 9 lungimi și 7 tipuri de culori pentru a găsi cele potrivite Dvs.! Printre motivele utilizării sale se enumeră manevrabilitatea facila, necesitatea mică de unelte și durata lungă de viață.

DESCOPERIȚI GAMA DE PRODUSE CREATON

Gama de produse

CREATON va ofera o gama unica si variata de produse, formata din tigla ceramica si tigla din beton. Toate aceste produse includ si o gama variata de accesorii prezentate de catre o echipa profesionista de vanzari.

Localizare montator

Sunteti in cautarea unui montator de incredere? Gaseste cel mai apropiat montator prin optiunea de localizare montator.

Centru de descarcare

Descarca brosuri, informatii tehnice si alte documentatii pentru produsele noastre!

Descarca