Acoperișul meu

În cazul renovării acoperișului, construcției unei case noi, alegerea materialului pentru acoperire este o decizie importantă. Nu doar pentru că este vorba de un articol semnificativ din punct de vedere material, ci și pentru că acoperișul ne protejează familia, valorile și poate defini aspectul casei noastre pentru zeci de ani.

Ce merită luat în considerare? Iată câteva idei!

Ce implică construcția unui acoperiș nou sau o renovare de acoperiș?

Toate acoperișurile sunt diferite, deci toate construcțiile și renovările de acoperiș necesită calculații diferite. Analizați ce fel de aspecte trebuie să luați în considerare la construcția sau renovarea acoperișului Dvs.!
Mai multe detalii

Elemente de sistem de siguranta CREATON

O acoperire bună nu înseamnă tot. La proiectarea sau renovarea acoperișului, merită analizată utilizarea elementelor de sistem diferite, cu ajutorul cărora acoperișul intră în armonie și formează o unitate cu celelalte părți ale casei.
Mai multe detalii

Gama de produse

CREATON va ofera o gama unica si variata de produse, formata din tigla ceramica si tigla din beton. Toate aceste produse includ si o gama variata de accesorii prezentate de catre o echipa profesionista de vanzari.

Localizare montator

Sunteti in cautarea unui montator de incredere? Gaseste cel mai apropiat montator prin optiunea de localizare montator.

Centru de descarcare

Descarca brosuri, informatii tehnice si alte documentatii pentru produsele noastre!

Descarca