"CANTUS". Țigla Ceramică produsă în Germania.

Autor: CREATON Dată: 14.05.2018

Noutăţi
Țiglă ceramică

Rezistența și durabilitatea în timp a țiglelor ceramice confecționate din argilă, un material 100% natural, aduc valoare și tradiție acoperișurilor marca CREATON.

Ceramica folosită de CREATON este 100% naturală, argila fiind un material care s-a dovedit a fi atât de rezistent încât se folosește și în zilele noastre.

Frumusețea țiglelor ceramice marca CREATON nu trece neobservată, gama ”CANTUS” reușind cu succes să combine perfect tradiția cu modernismul, țigla ceramică ideală pentru renovarile acoperișurilor deja existente.

CANTUS - Țiglă fabricată in Germania
CANTUS - Țiglă fabricată in Germania

Țigla ceramică modelul ”CANTUS” este o investiție excelentă pe termen lung, fiind o alegere eficientă, cantitatea necesară: cca.11,8 bucăți/mp, disponibilă în pachete mici, ce conțin 5 bucăți. Greutatea pachetului este de aprox. 3.5 kg/buc.

Alegând țigla ceramică modelul ”CANTUS” poți obține garantat o manevrare la montaj extrem de confortabilă datorită tranzițiilor deosebit de netede, fără bliț. Acoperișul va fi unul foarte expresiv datorită liniilor clare și curbei interioare.

Designul deosebit de atrăgător face ca zonele de acoperiș foarte mari să pară neîntrupte și discrete.

CANTUS - Țiglă fabricată in Germania
CANTUS - Țiglă fabricată in Germania

Paleta cromatică a țiglei ceramice ”CANTUS” conține: roșu natur, roșu cupru angoba, ardezie angoba, negru mat angoba, roșu vin smălțuit, negru smălțuit, ardezie cristal smălțuit, negru cristal smălțuit.

Ceea ce nu este imediat vizibil, la un moment ulterior va proteja acoperişul împotriva ploii, ninsorii sau furtunilor, dovadă fiind clădirile care păstreaza intact acoperișul realizat din țiglă ceramică marca CREATON, vechi de sute de ani, aproape neatins de trecerea timpului și de capriciile vremii.

Testele fluide extinse asupra modelului de tigla ceramică "Cantus" au confirmat protecția superioară împotriva intruziunii ploii. Ca şi rezultat al sistemului perfect de interconectare şi în funcţie de modelul de tigla de argilă arsă, ”CANTUS” se folosește chiar şi la acoperişuri ce au panta de 10° fără restricţii în ceea ce priveşte funcţiunea. O hidroizolaţie este suficientă pentru panta minimă de acoperiş indicată.

Interconectările sofisticate permit protecția împotriva pătrunderii ploilor în cazul în care pământurile sunt acoperite de 18 ° cu ajutorul unei folii de difuzie (CREATON UNO classic), de 16 ° folosind o folie de difuzie cu acoperire termică sau lipită (CREATON DUO extra).

Modelul ”CANTUS” este o tiglă reformată, ce îndeplinește toate calitățile incontestabile ale țiglei ceramice, care asigură o izolare fonică excepțională și un confort termic sporit, precum și eficacitate energetică.

Gama ”CANTUS” corespunde necesității creării unui ansamblu armonios, ce convinge prin utilizarea avantajoasă în raportul calitate-preț.

Beneficiază de REDUCERILE MARI pe care CREATON le-a pregătit la Țigla Ceramică Cantus!

Țiglă fabricată in Germania.

BENEFICIAZĂ DE REDUCERILE MARI PE CARE CREATON LE-A PREGĂTIT LA ȚIGLA CERAMICĂ CANTUS!