Inspirație și soluții

Căutați acoperișul potrivit?

Renovați sau construiți ceva nou, dar încă nu ați găsit soluția optimă? Lăsați gama variată CREATON să vă inspire! Descoperiți lumea acoperișurilor! Gama completa de produse CREATON – țigle ceramice, si tigle din beton- vă oferă soluții infinite pentru toate tipurile de acoperiș.

Ce acoperiș vi se potrivește? Cel modern, cel rustic sau mediteranean – indeferent dacă construiți o casă de lemn rustică sau o vilă modernă urbană sau o casă în stil mediteranean, CREATON vă oferă acoperișul perfect pentru toate situațiile, în calitate premium. Vizitați lumea referințelor noastre, și găsiți-vă stilul propriu!

Doriți ajutor pentru proiectare și execuție? Ați luat decizia despre tipul de acoperiș sau produs și doriți începerea proiectării acoperișului? Instrumentele profesionale gratis CREATON vă ușurează pregătirea pentru muncile de acoperiș extrem de mult.

Ce acoperiș vi se potrivește?

Ce material pentru acoperiș vi se potrivește cel mai mult? Ce stil vă place Dumneavoastră? Lăsați-vă vrăjit de variatele stiluri și soluții pentru acoperișuri și găsiți acoperișul cel mai potrivit Dumneavoastră! 
Mai multe detalii
Hasznos információk építkezőknek, tetőfedőknek és építészeknek

Pentru partenerii noștri

Hasznos információk építkezőknek, tetőfedőknek és építészeknek
Fie ca sunteti constructor, montator profesionist, inginer constructor sau agricultor, noi am adunat cele mai utile informații pentru toți.
Mai multe detalii

Instrumente profesionale

Instrumentele gratis CREATON vă ușurează activitatea, proiectați-vă casa cu ajutorul instrumentului de planificare acoperișuri și fațade CREATON!
Mai multe detalii

Sfaturi, trucuri și știri profesionale

Sfaturi, știri și instrumente de ajutor practice, care ajută constructorii, montatorii, inginerii constructori, chiar și agricultorii.
Mai multe detalii

Gama de produse

CREATON va ofera o gama unica si variata de produse, formata din tigla ceramica si tigla din beton. Toate aceste produse includ si o gama variata de accesorii prezentate de catre o echipa profesionista de vanzari.

Localizare montator

Sunteti in cautarea unui montator de incredere? Gaseste cel mai apropiat montator prin optiunea de localizare montator.

Centru de descarcare

Descarca brosuri, informatii tehnice si alte documentatii pentru produsele noastre!

Descarca