De ce CREATON?

Dacă alegeți dintre materialele de acoperire CREATON, sigur găsiți materialul de acoperire cel mai potrivit pentru casa, gustul și nevoile Dumneavoastră. Colegii noștri profesioniști, precum și ghidurile de proiectare și serviciile noastre profesioniste vă ajută  in luarea deciziei.

Dacă alegeți CREATON, alegeți frumusețe, calitate înaltă, garanție lungă și un acoperiș pentru multe generații. CREATON. Țiglă creată să dea tonul

Profesionism și fiabilitate

Astăzi CREATON este membru al grupului Etex, ce deține 107 fabrici în 42 de țări, și are o experiență în producție de peste 180 ani. Incepand cu anul 2005, în Ungaria, cele două fabrici construite pe solul cel mai bun de argilă din țară, și dotate cu cele mai moderne tehnologii de cea mai înaltă calitate, au asigurat milioane de țigle pentru mii de clienți satisfăcuți. Cunoașteți filosofia, istoria CREATON, precum și politica sa de calitate, securitate în muncă, mediu și energetică.

Mai departe
Localizare reprezentant vanzari

Asistență și consultare profesională

Localizare reprezentant vanzari
Contactați consultantul profesionist CREATON dîn zona Dumneavoastră. Colegii noștri vă ajută în alegerea materialului de acoperire potrivit, stabilirea cantităților necesare, găsirea montatorului profesionist, și va răspund la orice întrebare tehnică, prin telefon sau e-mail!
Mai departe

Gama de produse

CREATON va ofera o gama unica si variata de produse, formata din tigla ceramica si tigla din beton. Toate aceste produse includ si o gama variata de accesorii prezentate de catre o echipa profesionista de vanzari.

Localizare montator

Sunteti in cautarea unui montator de incredere? Gaseste cel mai apropiat montator prin optiunea de localizare montator.

Centru de descarcare

Descarca brosuri, informatii tehnice si alte documentatii pentru produsele noastre!

Descarca